Maria Cârneci, sfâșiată de durere. „A plecat în lumea fără dor!”

Maria Cârneci a făcut anunțul trist. Artista a pierdut un membru foarte drag din familie și l-a condus pe ultimul drum.

Maria Cârneci este sfâșiată de durere. Deși încă nu a reușit să treacă peste moartea soțului său, artista a mai pierdut pe cineva drag. Fratele mai mare al cântăreței s-a stins din viață la finalul lunii noiembrie.

Maria Cârneci este în doliu

Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară, trece prin clipe cumplite. Cu durere în suflet, a anunțat că și-a condus fratele mai mare pe ultimul drum.

Decesul s-a produs pe 28 noiembrie, iar pe 30, atunci când a avut loc înmormântarea, solista a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook. Maria Cârneci a mărturisit că niciodată nu-l va uita pe fratele său.

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!!

Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!”, a scris Maria Cârneci, artista luată prin surprindere de Laurette de ziua sa, în mediul online.

Încă nu a trecut peste moartea soțului

Durerea este cu atât mai mare cu cât Maria Cârneci nu a reușit încă să treacă peste moartea soțului său. Romulus Petrescu a murit pe data de 25 noiembrie 2019, data fiind, de altfel, foarte apropiată de cea a pierderii fratelui.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost căsătoriți aproximativ 40 de ani, iar artista spunea că bărbatul a fost jumătatea sufletului său. „A fost jumătatea sufletului meu și îmi este greu. Când trăiești cu un om aproape 40 de ani, când împarți și bune și rele, totul pleacă de la educație.

Pentru că dacă nu era așa omul ăsta…îți dai seama că nu stai atâta timp cu un om cu care nu vibrezi pe aceleași unde ca el. Nu am și nu am avut vreodată ce să îi reproșez, iar din acest motiv, tot ce ține de mine și de sufletul meu.

Am să îi cinstesc memoria, pentru că a fost om, a fost soț, a fost prieten, a fost tot ce am vrut pentru sufletul și pentru familia mea”, decalara Maria Cârneci pentru FANATIK, în 2022.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *