Ultima dorință a fetelor care au murit în Lupeni! Ce le-au rugat pe familii să facă, după ce le vor găsi fără viață

Apar informații din ce în ce mai dureroase despre fetele din Lupeni, care au decis să își pună capăt zilelor și să se arunce de pe un turn de 20 de metri. Cele două au lăsat bilete de adio, pe care anchetatorii le-au găsit la locul tragediei. În ele și-au scris ultima dorință pe care o au și ce trebuie să facă familiile, după ce le vor găsi fără viață.

Cazul fetelor din Lupeni, care au murit după ce au sărit de pe un turn de 20 de metri, continuă cu dezvăluiri terifiante. Cele două au avut o ultimă dorință, pe care au lăsat-o în grija familiilor să le-o satisfacă după ce ele vor muri. Toate informațiile au fost găsite în biletele de adio, pe care le-au lăsat la locul tragediei.

Ultima dorință a fetelor care au murit în Lupeni

Anchetatorii au găsit la locul tragediei două bilete de adio, în care fetele și-au rugat familiile să le înmormânteze împreună, după ce le vor găsi fără viață.

Lângă biletele de adio, anchetatorii au găsit un pachet de țigări, telefoanele mobile și pixuri. Trupurile fetelor vor fi conduse pe ultimul drum, iar acum sunt depuse la capela din Uricani.

Medicii legiști urmează să facă publice rezultatele autopsiei, pentru a dezvălui dacă au consumat sau nu substanțe interzise.

De asemenea, se știe că au fost la o petrecere înainte de a recurge la gestul necugetat. Mama fetei a făcut declarații și a spus că fiica ei nu obișnuia să consume droguri.

Ce mesaj le-au transmis prietenilor lor

Cele doua fete din Uricani și-au luat adio și de la colegii lor atunci când s-au sinucis. Se pare că ei ar fi avut un impact major în ceea ce le privește, conform a ceea ce au spus ele, și le-ai jignit. Amândouă au transmis același mesaj, identic, pe același grup, în care au exprimat același lucru, și anume faptul că ei și-au bătut joc de ele.

”Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, au transmis fetele.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *