Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu. Zodiile care au parte de tensiuni

Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu. Luna traversează Gemenii, încă din 24 de la ora 10, și rămâne acolo până pe 26 decembrie la ora 18. Toate zilele acestea pline de entuziasm sunt sub impactul acestui tranzit selenar în Gemeni.

Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu: Luna în Gemeni aduce distracție, dar și tensiuni

Luna e foarte importantă, pentru că ea se deplasează cel mai repede. E o Lună foarte vorbăreață și avem chef să ne întâlnim cu tot felul de persoane. Se pot discuta multe lucruri, chiar putem polemiza despre tot și despre toate.

Sunt sărbători destul de agitate. Sunt drumuri care s-ar putea să nu decurgă conform planurilor. Trebuie să ne așteptăm la tot felul de schimbări pe ultima sută de metri, de înlocuire a unor musafiri ori să nu ne iasă ceva, dar să ne iasă altceva.

E bine să fim ceva mai îngăduitori cu oamenii. Luna în Gemeni ne invită să fim deschiși, surâzători. Să nu uităm umorul acasă dacă mergem în vizită. Cei care fac drumuri lungi trebuie să fie destul de atenți, să aibă întotdeauna o supapă în caz că nu ajung undeva. Accentul cade pe companie, așadar.

Pentru Berbeci, Crăciunul poate aduce voioșie. Sunt zile de alergătură, mai ales cea de 24 decembrie. Seara de 25 și începutul zilei de 26 pot veni cu tensiuni și întâmplări la drum. Riscă să spună ceva negândit, care se rostogolește cu Mercur retrograd.

Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu. Taurii au un Crăciun în care se implică foarte mult. Chiar ei cu mâinile lor fac lucruri, dar nu complicate. Sarcinile trebuie să fie lejere și plăcute, dar sunt dispuși să dea din coate și să facă o atmosferă plăcută. Vor căuta petrecerea unui timp care nu implică mari costuri. Nu vor să fie nechizbuiți cu banii.

Gemenii pot fi mofturoșii acestor sărbători

Gemenii au sărbătorile cu Luna în semnul lor. Pot fi sensibili și trec prin stări fluctuante. Când e soare, când e umbră în inima lor. Se pot adapta cei din jur la trecerile lor. Pot avea tendința ca în prima parte a zilei de 26 să fie mai năzuroși, iritabili.

Racii ar avea nevoie de odihnă. Cumva, sunt obosiți de tracasările, solicitările celor din jur. Simt că trebuie să facă pe plac altora ca să fie bine. De dragul păcii, mulți se sacrifică. Trebuie să fie atenți la dietă, să nu-și încarce farfuria, dar nici mintea cu gânduri negative.

Leii sunt foarte veseli într-o comunitate mai largă. Poate sunt prea zgomotoși pentru cei din jur, dar au umor. Nu sunt singuri. Atenție la gesturi prea îndrăznețe sau chiar la activități sportive. Trebuie să își cunoască limitele mai bine. Sunt tentați să facă lucruri pentru care nu sunt antrenați.

Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu. Pentru Fecioare, Crăciunul aduce sarcini, responsabilități. Dacă primesc oameni în casă, se obosesc pentru ei, căci vor să împace pe toată lumea. Fecioarele se străduiesc să fie peste tot și e un pic obositor, mai ales pe 26 decembrie. Pot sări scântei din cauza tensiunii.

Scorpionii se străduiesc să le facă altora pe plac

Balanțele au un Crăciun cu multe discuții. Ideal ar fi să petreacă timpul cu persoanele cu care au de vorbit. Caută insistent anumite cadouri. Se dau peste cap să împacheteze lucrurile într-un anumit fel. Transmit mesaje cu subtilitate.

Scorpionii au un Crăciun în care cheltuie mult timp, energie, bani. Poate vor să impresioneze pe cineva anume. În tot cazul, consumă mult și ei știu asta. Poate că e pentru o cauză bună, căci mulțumesc persoanele din jurul lor. Lumea vorbește frumos despre lucrurile pe care le fac.

Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au un Crăciun care aduce preocupare pentru relații. Dacă ascultă și citesc stările oamenilor, pot ajuta. Dacă sunt mai preocupați de cum văd ei lucrurile, nu se calibrează cu ceilalți. Pot cumva să se afle la distanță de cei din jur. Au conjuncția Mercur retrograd-Marte. Pot avea tendința de a fi certăreți, de a vorbi un pic de sus.

Peștii pot da cu stângu-n-dreptu’

Capricornii au un Crăciun în care ar vrea să evite agitația, să se extragă dacă se poate. Unii se dau loviți și participă cu dificultate la tot ce se întâmplă în cămin. Unii vor înțelege că nu e doar după cum vor ei, ci după cum vor ceilalți. Pot veghea ca lucrurile să nu scape de sub control.

Vărsătorii se lasă târâți de ceilalți și ajung în contexte în care nu și-ar dori. Sunt sărbători cu multă cheltuială. În unele locuri se simt bine, în altele mai puțin bine. Nu știu cum să se poartă mai adecvat, ce e de spus. Trebuie să fie mai atenți la atmosfera din jurul lor.

Horoscop Crăciun Camelia Pătrășcanu. Peștii se dau peste cap ca lucrurile să iasă perfect. Sunt într-o întrecere cu cineva. Poate fi multă osteneala pentru aceste zile. Acolo unde merg vor să se impresioneze. Se vede că se străduiesc prea mult, căci pierd din naturalețe. Diplomat ar fi să evite să facă anumite comentarii critice, dar cu Mercur retrograd e greu de evitat.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *