De ce e bine să pui făină în toaletă. Trucul care te va scăpa de multe probleme

Știm cât de greu îți este să cureți toaleta, motiv pentru care noi ne-am gândit să-ți prezentăm un truc genial, benefic și extrem de ieftin. Îți vom explica de ce este bine să pui făină în vasul de la toaletă. Este un truc care te va scăpa de foarte multe probleme. Iată cum trebuie să procedezi!

Motivul pentru care trebuie să pui făină în toaletă
Un truc genial
Tu ai încercat vreodată să cureți vasul de toaletă cu făină? Ei bine, dacă nu ai făcut asta până acum, atunci este momentul potrivit să o faci. Noi îți vom spune cum te va ajuta făina să faci curățenie în baie.

Motivul pentru care trebuie să pui făină în toaletă

Curăță toaleta cu ajutorul unui detergent de WC și a unui burete mai aspru. Usucă foarte bine toaleta cu un prosop, apoi presară un sfert de pahar de făină în toaletă, însă vezi că trebuie să acoperi întreaga suprafață a toaletei cu făină. Lasă puțin să acționeze făină, apoi șterge cu un burete toaleta de făină.

Clătește cu apă toaleta și vei observa că aceasta va arăta ca noua. Poți folosi acest truc în fiecare zi, deoarece făina nu va afecta în niciun fel suprafața vasului sau a toaletei.

Lucruri pe care să nu le arunci niciodată în toaletă

Acum îți vom explica care sunt lucrurile pe care să nu le arunci niciodată în toaletă. Aceste lucruri vor rămâne intacte în vasul de toaletă, îți vor înfunda țevile și, mai mult decât atât, ele vor polua mediul.

Nu este indicat să arunci în toaletă șervețele umede, deoarece acestea nu se vor descompune când ajung în canalizare și îți vor înfunda țevile. Grăsimea alimentară sau untul topit nu trebuie aruncate niciodată în vas și asta pentru că se vor întări și vei înfunda scurgerea.

De asemenea, în toaletă nu trebuie aruncate următoarele lucruri: medicamente, lentile de contact, absorbantele, big-urile sau capacele acestora și rolele de la hârtia igienică.

About User

Check Also

Horoscop 22 februarie 2024. Schimbari radicale pentru Tauri, Săgetătorii au realizări mari

Horoscop 22 februarie 2024. Află ce au pregătit stelele pentru această zi conform zodiei tale. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *