Neti Sandu Horoscopul zilei de 28 decembrie. Apar oportunități la care poate că nici n-am visat

Neti Sandu Horoscopul zilei de 28 decembrie.

Apar oportunități la care poate că nici n-am visat, se întâmplă lucruri neașteptate.

BERBEC

E undă verde la plecat în vacanță în străinătate sau doar prin țară, pe la prieteni, asta dacă nu v-ați făcut rezervare la hotel sau o pensiune.

TAUR

Se adună bani în cont că s-a găsit, în sfârșit, finanțare și o să vă puteți cumpăra ce n-ați reușit de Crăciun și să vă deplasați să petreceți revelionul altundeva.

GEMENI

O bună colaborare cu anturajul pentru ce mai aveți de făcut, în rest, că mai sunt treburi urgente, dar sunt și preocupări comune, deconectante.

RAC

Speranțe de mai bine pe toate fronturile și o să faceți rost de mai mulți bani, că abia acum se pot face plăți și să dați și voi fuga să luați ce vă mai trebuie.

LEU

Se pare că sunt diferite păreri între voi cu privire la locul în care veți petrece revelionul, față de ale partenerului de cuplu, și vedeți cum ajungeți la un numitor comun.

FECIOARA

O recunoaștere publică, poate-abia acum lumea are ochi pentru voi și o să vină și recompensele pe care le așteptați cine știe de când, că ați obosit așteptând.

BALANȚA

E momentul să aveți și mai multă grijă de voi și de ai voștri, să petreceți cu bine sărbătorile de iarnă care au mai rămas, că par să fie niște accente pe care le-ați neglijat.

SCORPION

O alinare în plan afectiv, sunt aspecte care țin de viața de cuplu care se pot regla din mers și să fie armonie în relație de aici înainte.

SĂGETĂTOR

Inițiativele vă reușesc, lumea vă recunoaște drept lider și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi cu care o să plecați în excursie.

CAPRICORN

O să vă confruntați cu diverse situații care o să vă dea de furcă, dar veți găsi soluții și se va rezolva totul ca prin minune, nu însă fără eforturi din partea voastră.

VĂRSĂTOR

Mai sunt lucruri de încheiat la serviciu și o să recuperați și bani, pe lângă salariu și prima care o fi întârziat, sau alte compensații.

PEȘTI

Aveți de lămurit niște aspecte care vă vor fi întristat sau pe care nu le-ați înțeles, pur și simplu, și vreți să vi se explice ce s-a întâmplat ca să puteți trece mai departe.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *