Șoc în muzica populară! Celebra artistă a divorțat și s-a cuplat cu nașul ei de cununie

Celebra artistă a divorțat și s-a cuplat cu nașul ei de cununie. Poveste de dragoste mai ceva ca în filme! Atenție, nu e un scenariu de film, ci o întâmplare reală.

Margareta Clipa, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, a povestit una dintre cele mai inedite întâmplări din viața ei. Margareta Clipa se poate lăuda cu o poveste de viață care l-ar face invidios chiar și pe cel mai bun scenarist de la Hollywood.

Îndrăgita interpretă s-a căsătorit cu Gheorghe Cusiac, după ce bărbatul îi fusese în trecut naș de cununie.

Celebra artistă a divorțat și s-a cuplat cu nașul ei de cununie

Prieteni din copilărie, cei doi s-au îndrăgostit nebunește când au ajuns la adolescență și, mai mult decât atât, la 20 de ani, erau gata să-și unească destinele. N-a fost să fie, pentru că actuala soacră s-a opus vehement. Și a încercat pe toate căile să-i despartă, după cum povestea solista de muzică populară într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus. «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, s-a destăinuit Margareta Clipa la acea vreme, într-o emisiune TV.

Chiar dacă o luaseră pe alte căi, pierzându-și definitiv speranța că vor mai putea fi împreună. Iată că destinul avea alte planuri pentru solista de muzica populară și cel care urma să-i devină partener de viață. S-au reîntâlnit chiar la nunta artistei cu primul său soț. Eveniment la care Gheorghe Cusiac și soția sa de la acea vreme au participat în calitate de nași de cununie.

Realizând ulterior că sentimentele nu dispăruseră, cei doi au decis să se despartă de parteneri și, de îndată ce au finalizat procedurile de divorț, și-au putut uni destinele pentru a continua povestea de dragoste începută încă din adolescență.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a povestit Margareta Clipa

Margareta Clipa este o artistă din zona folclorică foarte iubită de public. Are, cu adevărat, un har divin, așa cum mărturisește și ea în interviul acordat pentru Antena Stars.

Margareta Clipa a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre parcursul carierei sale muzicale, făcând dezvăluiri pe care foarte puțini le cunosc despre artistă. Cântăreața care face parte din lumea folclorică mărturisește că a avut o copilărie foarte frumoasă, cu momente extraordinare, dar care au și maturizat-o în timp.

Eu m-am bucurat de o copilărie foarte frumoasă, trăită la sat, cu animale, păsări, treabă la câmp. Așa am învățat să fac fața tuturor problemelor și când am dat de greutăți, n-am disperat”, a spus Margareta Clipa.

Pasiunea pentru muzică i-a fost stârnită de la 20 de ani, când a fost descoperită chiar de către unul dintre mentorii ei. Ulterior, a reușit să câștige primul concurs de muzică populară. De atunci s-a apucat serios de cântat și a reușit să își facă o carieră foarte frumoasă în industria muzicală

About User

Check Also

Horoscop 22 februarie 2024. Schimbari radicale pentru Tauri, Săgetătorii au realizări mari

Horoscop 22 februarie 2024. Află ce au pregătit stelele pentru această zi conform zodiei tale. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *