Horoscop rune 1-7 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici: zodia care pășește cu stângul în noul an

Horoscop rune 1-7 ianuarie 2024: Mihai Voropchievici face primele previziuni pentru noul an, în exclusivitate pentru FANATIK! Care e zodia care pășește cu stângul în 2024?

Horoscop rune 1-7 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici, avertisment pentru Lei la început de an
Berbecul are ceva frumos la început de an. Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore cât de curând. Viitorul apropiat poate fi 1, 2 sau cel târziu 3 ianuarie.

Taurul începe anul cu mesaje. E adevărat, sunt mesaje de sănătate, de noroc, de prosperitate. Dintre toate mesajele, vor primi unul mai deosebit, așa că trebuie să fie pregătiți să-l recepționeze.

Gemenii încep anul 2024 cu Wunjo! Vor câștiga pe toate planurile. Au fericire mare, că la ei n-a prea apărut Wunjo. Asta înseamnă că toate visele lor vor deveni realitate într-un timp scurt. Până pe 7 ianuarie, marile lor dorințe se împlinesc.
Horoscop rune 1-7 ianuarie 2024. Racul, în intervalul 1-7 ianuarie 2024, vor afla un adevăr care le poate marca viața sau pur și simplu o poate schimba. Este vorba despre o informație cu ajutorul căreia pot realiza lucruri extraordinare.

Leul, după ce a petrecut, acum își mobilizează forțele să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa îi spune că nu trebuie să se înhame la scandal, că totul se aranjează cu calm.

Fecioarele sunt sfătuite să dea toate problemele și grijile legate de trecut, din anul precedent. Trebuie să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună, dar și pentru un an mult mai bun

Săgetătorii au parte de o dragoste nouă

Balanța primește protecție divină totală. Se află în siguranță. Astrele o țin departe de toate forțele malefice din Univers. Nativii de aer trebuie să stea liniștiți, căci vor avea parte numai de lucruri bune, indiferent cât de mult pot fi panicați de anumite decizii pe care trebuie să le ia.

Horoscop rune 1-7 ianuarie 2024. Scorpionul, la început de an, trebuie să știe că e aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la el îi va trimite un cadou minunat, nu orice fel de cadou!

Se pare că Săgetătorul dau de o dragoste nouă. Săptămâna e dedicată simbolului iubire: e ceva nou, fierbinte, pasional! E posibil ca cei născuți sub acest semn de foc să pună ochii pe cineva chiar în noaptea de Revelion ori în prima zi a noului an.

Capricornul n-a reușit să rezolve toate problemele în anul trecut. Acum poate găsi răspunsuri și soluții doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune 1-7 ianuarie 2024. Vărsătorul primește un mesaj dublu pentru perioada care vine. În primul rând, să se relaxeze. De ce? Pentru că, așa cum spune al doilea enunț, cineva foarte apropiat de el, că e părinte, copil sau un prieten, se bucură de o sănătate excelentă.

Peștișorii au o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister, reprezentând simbolul necunoscutului. Devin secretoși, misterioși, un pic ciudați. Vor să devină mai importanți, mai interesanți în fața tuturor.

About User

Check Also

Horoscop 25 iunie 2024. Leii sunt pe val iar Balanțele își realizează scopul

Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. O zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *