Teapa cu un vw caddy de la un samsar Patron de Fast-Food din bucuresti !

Salut Stefan! Vreau sa iti povestesc cum am reusit sa iau o teapa frumoasa cu un Caddy/Seat din anul 2003 din Bucuresti, de la un samsar care spunea ca se ocupa cu niste fast-food uri si el in parcare avea doua bmw-uri seria 4 si seria 5 dupa 2014, un golf si un passat modele noi.

Am eu sunt din Harghita iar samsarul era din Bucuresti, am vazut masina pe autovit, arata impecabil, fara zgârieturi si fara absulut nici o urma de rugina.

L-am sunat sâmbăta si a spus ca mașina se prezinta intr-o stare atât tehnic cat si estetic foarte buna/impecabila.

Avea pretul de 1500€, de unde a mai lasat 200 de lei. Odata ajuns acolo eu cu un tovarăș, ne am uitat bine la masina, prin telefon l am întrebat daca trebuie sa vin cu platforma si a zis ca el a facut drum de Olanda cu acea masina si este impecabila, merge fara probleme.

Ne-am uitat la masina, totu era impecabil, neobișnuit de bine, am bagat seria pe CarVertical, unde nu arata km, arata decat ca in 2013 a avut o dauna de 500€ la bara din fata in Belgia.

Nu am dat importanta la asta, am zis ca e doar o pupătură, a fost o revopsire sau ceva, deci nimica toata. Am probat masina, tipul era foarte relaxat, imi spunea ca e impecabila si ca este cu reviziile la zi, a recunoscut ca a fost vopsita din nou integral in anul 2017, era foarte aranjata si dichisita, farmacie era.

Am decis in cele din urma ca iau masina, batem palma, si mergem sa facem actele. I-am dat banii, m-am lipsit de cei 200 de lei negociați ca m-a scos din sărite, cu anumite chestii si am zis ca sa fie de la mine ii dau toti banii si gata, masina arata bine si e marfa omului.

Am mers sa facem actele, contractu si tot, iar cand am ajuns la masina incepe sa spuna ca are si el de primit fiscalu si nu mi l poate da acuma, da il trimite următoarea săptămână, ca merge la primărie si rezolva.

Am zis ca bine, omu se vedea serios, n-am mai comentat nimic. Ne-am suit in masina eu cu prietenul meu, el la volan si eu in dreapta, am mers pana la Ploiesti la Benzinăria ETU de pe autostrada, dupa care ne-am schimbat, si m-am suit eu la volan.

Masina rula ca si noua, nu avea nici o problema, bibelou era, noi doi eram bucuroși ca ce afacere buna am facut si cat de bine am umblat.

Ajungem la Miercurea ciuc, si trag la OMV sa bagam motorina si sa luam lichid de parbriz, era si aglomerație, doua sau trei masini aveam in spate la pompa.

Bag motorina, iau lichidu de parbriz si un odorizant, ma sui repede in masina, dau sa pornesc, ciuciu, nimic. Am ramas uimit. Dau inca odata la automat sa pornesc, iara, nimic, nici un semn de viata.

In bord nu se aprindea nici un bec. Dupa 350 km au început problemele. Avea cablu la frana de mana rupt, masina nu pornea, baiatu care era cu mine a dat geamul jos (avea geamuri electrice) si s a ars macaraua sau ce minune s a întâmplat de nu mai urca inapoi..

Nu-mi venea sa cred ca ce se intampla. Masina avea 173.000 km, dar nu eram sigur ca erau reali. Pana la urma ma împinge tovarășu asta al meu din pompa, am bagat intr a doua si am dat drumu la ambreaj, si a pornit (era defecta casa contactului ), am mers inca 100 km ca sa ajungem acasa, geamu era cazut jos (cel din dreapta) si asa mai departe.

In apropiere de casa, mai aveam 20 de km, a inceput planetara din dreapta fata sa faca extrem de urat, sa huruie, masina era carpita pentru vanzare de la saracul om care se dadea patron de fast food.

Pana acum am bagat 800€ in masina, filtre distribuite cu tot kitul, ulei motor, ulei cutie, macara geam, scut la motor, cablu la frana de mana si o baterie noua, arc dreapta nou, arc stanga nou, caseta de direcție, bare de direcție, bucse, pivoti, ca sa stiu si sa fiu sigur ca masina e buna si pot sa merg oriunde , chiar si noaptea ca sa nu ma lase in drum.
Dupa cateva zile, caut masina pe site ul de la RAR de verificări si spre surprinderea mea masina avea 840.000 km, si in urma cu 2 ani au fost dati inapoi la 100.000, cu totul avea peste 840.000.

Mare atentie de unde cumparati masini si de la cine, puteti vedea si de pe om daca masina e impecabila si omu e cu borseta la burta, fumeaza si se grabeste, va puteti da seama cine e. Zi minunata va doresc!!!
Te rog sa faci video sa vada oamenii:))

About User

Check Also

Recunoşti Tânărul Din Imagine? Îl Vezi Zilnic La TV, E Foarte Îndrăgit De Români: “Aveam 800 De Grame La Naştere”

Recunoașteți tânărul din imagine? Astăzi, la vârsta de 61 de ani, este un nume cunoscut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *