Neti Sandu Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2024. Nativii care primesc bani in cont

Neti Sandu Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2024. Nativii care primesc bani in cont

BERBEC

O să vă caute prietenii să ieșiți la plimbare, poate plecați într-o excursie și o să vă bucurați de peisaje, de confortul de la cazare și de activitățile comune.

Poate o să luați parte la un concurs, se împart și premii, poate luați și voi și o să fie o atmosferă efervescentă.

TAUR

Vă așteaptă cineva și poate dați o fugă în alt oraș ca să vă revedeți, după o absență îndelungată și o să fie și ceva de sărbătorit, printre altele.

Aveți o rezervă de bani din care o să vă infruptați că visați la niște daruri pe care ați dori să le faceți omului drag, alor voștri.

GEMENI

Apare acel cineva care e amator de o ieșire la cafea și o să se poată vedea dacă sunteți compatibili pentru o relație sau nu.

Sunteți pregătiți pentru cheltuieli că n-o să rezistați să nu le luați celor dragi ce-și doresc.

RAC

Le-ați promis unor rude că treceți în fugă, poate, și rămâneți peste noapte dacă renunțați la vreo altă întâlnire, ca să vă odihniți plimbarea pân-acolo.

Vă invită cineva la o aniversare că aveți plăcerea să ciocniți un pahar de ceva în cinstea cuiva pe care-l stimati.

LEU

O apariție – surpriză și o să petreceți mare parte din zi împreună că o să vă duceți la spectacol, la plimbare, să luați masa în oraș.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva cu care ați putea avea o relație de durată, pe viață chiar, dacă o să descoperiți puncte comune.

FECIOARĂ

O tratație la voi acasă, dacă nu cumva o să o mutați la un restaurant ca să nu mai munciți cu pregătirile și curățenia, că o fi ziua cuiva de naștere, sau altceva de serbat.

Poate vă implicați în punerea în practică a unei idei, poate fi un proiect de timp liber, un concurs, un campionat, și se pare că vă pricepeți.

BALANȚA

Sunteți dornici de revăzut prieteni care v-au fost tot timpul alături, dar au fost prinși cu alte treburi și o să recuperați timpul pierdut.

E cineva care vă așteaptă demult să-i faceți o vizită, dar nu s-a putut și poate abia acum faceți cumva să vă întâlniți.

SCORPION

Poate mai faceți o încercare să vă refăceți viața de cuplu și să fiți fericiți, de data asta, că nu mai vreți să repetați greșelile care v-au dus la despărțire.

O să întâlniți într-un grup de prieteni pe cineva care e pe lungimea voastră de undă și o să continuați să vă vedeți ca să încercați o acomodare pentru o relație.

SĂGETĂTOR

O să fiți invitații de onoare la un eveniment și o să primiți elogii, poate și un premiu și o să fie un bun prilej să vă impuneți pe scara socială.

O să vă gestionați în așa fel timpul liber ca să puteți ajunge și la rudele care vă așteaptă de mai demult și la prietenii care v-au tot invitat și n-ați mai ajuns la ei.

CAPRICORN

O să scoateți din banii puși deoparte ca să-i duceți pe ai voștri într-o stațiune turistică, să vă recreați un pic c-aveți nevoie de forțe proaspete pentru săptămâna care vine.

Ar mai fi de recuperat niște bani, care vă pot intra și-n cursul zilei de azi, că poate avem vreun prieten datornic.

VĂRSĂTOR

Vești bune, confirmări, că vă puteți apuca de treabă că vi s-a aprobat un buget și o să chefuiți pe treaba asta, faceți o tratație că o să aveți stabilitate financiară.

O să vă caute cineva care vrea să vă consultați într-o chestiune care nu mai suportă amânare și poate luați și o decizie.

PEȘTI

Poate se adună grupul și plecați împreună la odihnă să vă refaceți după o perioadă încărcată și o să vă priască sejurul cu oamenii dragi pe lângă voi.

Se poate să puneți umărul la organizarea unui eveniment, poate fi și o nuntă, ca să meargă totul snur, ca la carte.

About User

Check Also

Horoscop 25 iunie 2024. Leii sunt pe val iar Balanțele își realizează scopul

Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. O zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *