Neti Sandu Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2024. Nativii care primesc bani in cont

Neti Sandu Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2024. Nativii care primesc bani in cont

BERBEC

O să vă caute prietenii să ieșiți la plimbare, poate plecați într-o excursie și o să vă bucurați de peisaje, de confortul de la cazare și de activitățile comune.

Poate o să luați parte la un concurs, se împart și premii, poate luați și voi și o să fie o atmosferă efervescentă.

TAUR

Vă așteaptă cineva și poate dați o fugă în alt oraș ca să vă revedeți, după o absență îndelungată și o să fie și ceva de sărbătorit, printre altele.

Aveți o rezervă de bani din care o să vă infruptați că visați la niște daruri pe care ați dori să le faceți omului drag, alor voștri.

GEMENI

Apare acel cineva care e amator de o ieșire la cafea și o să se poată vedea dacă sunteți compatibili pentru o relație sau nu.

Sunteți pregătiți pentru cheltuieli că n-o să rezistați să nu le luați celor dragi ce-și doresc.

RAC

Le-ați promis unor rude că treceți în fugă, poate, și rămâneți peste noapte dacă renunțați la vreo altă întâlnire, ca să vă odihniți plimbarea pân-acolo.

Vă invită cineva la o aniversare că aveți plăcerea să ciocniți un pahar de ceva în cinstea cuiva pe care-l stimati.

LEU

O apariție – surpriză și o să petreceți mare parte din zi împreună că o să vă duceți la spectacol, la plimbare, să luați masa în oraș.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva cu care ați putea avea o relație de durată, pe viață chiar, dacă o să descoperiți puncte comune.

FECIOARĂ

O tratație la voi acasă, dacă nu cumva o să o mutați la un restaurant ca să nu mai munciți cu pregătirile și curățenia, că o fi ziua cuiva de naștere, sau altceva de serbat.

Poate vă implicați în punerea în practică a unei idei, poate fi un proiect de timp liber, un concurs, un campionat, și se pare că vă pricepeți.

BALANȚA

Sunteți dornici de revăzut prieteni care v-au fost tot timpul alături, dar au fost prinși cu alte treburi și o să recuperați timpul pierdut.

E cineva care vă așteaptă demult să-i faceți o vizită, dar nu s-a putut și poate abia acum faceți cumva să vă întâlniți.

SCORPION

Poate mai faceți o încercare să vă refăceți viața de cuplu și să fiți fericiți, de data asta, că nu mai vreți să repetați greșelile care v-au dus la despărțire.

O să întâlniți într-un grup de prieteni pe cineva care e pe lungimea voastră de undă și o să continuați să vă vedeți ca să încercați o acomodare pentru o relație.

SĂGETĂTOR

O să fiți invitații de onoare la un eveniment și o să primiți elogii, poate și un premiu și o să fie un bun prilej să vă impuneți pe scara socială.

O să vă gestionați în așa fel timpul liber ca să puteți ajunge și la rudele care vă așteaptă de mai demult și la prietenii care v-au tot invitat și n-ați mai ajuns la ei.

CAPRICORN

O să scoateți din banii puși deoparte ca să-i duceți pe ai voștri într-o stațiune turistică, să vă recreați un pic c-aveți nevoie de forțe proaspete pentru săptămâna care vine.

Ar mai fi de recuperat niște bani, care vă pot intra și-n cursul zilei de azi, că poate avem vreun prieten datornic.

VĂRSĂTOR

Vești bune, confirmări, că vă puteți apuca de treabă că vi s-a aprobat un buget și o să chefuiți pe treaba asta, faceți o tratație că o să aveți stabilitate financiară.

O să vă caute cineva care vrea să vă consultați într-o chestiune care nu mai suportă amânare și poate luați și o decizie.

PEȘTI

Poate se adună grupul și plecați împreună la odihnă să vă refaceți după o perioadă încărcată și o să vă priască sejurul cu oamenii dragi pe lângă voi.

Se poate să puneți umărul la organizarea unui eveniment, poate fi și o nuntă, ca să meargă totul snur, ca la carte.

About User

Check Also

Horoscop 22 februarie 2024. Schimbari radicale pentru Tauri, Săgetătorii au realizări mari

Horoscop 22 februarie 2024. Află ce au pregătit stelele pentru această zi conform zodiei tale. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *