Doliu în lumea filmului! Un actor cunoscut a murit. Era apreciat pentru un rol într-un serial celebru

Lumea filmului este în doliu! Un actor apreciat s-a stins din viață la vârsta de 98 de ani. El era cunoscut și îndrăgit de fani pentru un rol dintr-un serial celebru. A fost prezent pe micile ecrane foarte mulți ani.

Un actor iconic, Bill Hayes, a încetat din viață la vârsta de 98 de ani. Cunoscut pentru interpretarea indimenticabilă a personajului Doug Williams în serialul „Days of Our Lives”, el a murit vineri, înconjurat de familie, conform anunțului făcut de agentul său pentru BBC.

Bill Hayes a murit

Cu numele său real William Foster Hayes III în 1925 în Harvey, Illinois, Bill Hayes și-a început cariera inițial nu în actorie, ci în muzică, devenind cunoscut pentru hitul său, „Balada”, scrisă de Davy Crockett.

Cu toate acestea, destinul său l-a condus în lumea actoriei, unde și-a găsit partenera de viață și colegă de platou, Susan Seaforth Hayes, în timpul filmărilor pentru „Days of Our Lives”.
Primul său contact cu faima a venit în 1970, când a preluat rolul lui Doug Williams în serialul de la NBC. Personajul său, un condamnat devenit cântăreț de lounge, a captivat publicul și l-a consacrat pe Bill Hayes ca unul dintre cei mai longevivi actori din lumea serialelor.

Actorul a jucat rolul în serial mai mult de 50 de ani

Bill Hayes a continuat să își interpreteze rolul în „Days of Our Lives” timp de peste 50 de ani, până în 2023, ceea ce l-a făcut una dintre cele mai recunoscute și iubite figuri din industria filmului. În iunie anul trecut, el sărbătorea cea de-a 98-a aniversare chiar pe platoul de filmare al serialului, alături de colegii săi de distribuție.

Partenera sa în viața reală, Susan Seaforth Hayes, s-a alăturat serialului cu doi ani înaintea lui și a devenit nu doar partenera sa de platou, ci și soția sa în viața reală, după ce s-au căsătorit în 1974. Cei doi au continuat să împărtășească dragostea lor atât pe ecran, cât și în viața de zi cu zi.

Popularitatea cuplului lor a ajuns până la punctul în care au apărut pe coperta revistei Time în 1976, după ce personajele lor s-au căsătorit pe micul ecran. În 2018, atât Bill Hayes, cât și Susan Seaforth Hayes, au fost onorați cu premiile Daytime Emmys pentru realizări pe viață în industria televiziunii.

Bill Hayes lasă în urmă o amprentă puternică în istoria filmului și cinci copii dintr-o căsătorie anterioară cu Mary Hobbs. Lumea își exprimă condoleanțele pentru această pierdere semnificativă în universul artistic.

About User

Check Also

Horoscop 25 iunie 2024. Leii sunt pe val iar Balanțele își realizează scopul

Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. O zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *