Neti Sandu Horoscopul zilei de 15 ianuarie. Zodia care primește bani din mai multe surse

Neti Sandu Horoscopul zilei de 15 ianuarie. Zodia care primește bani din mai multe surse

BERBEC

Vi se recunosc niște merite și o să vă treziți cu bani, sau alt gen de răsplată, poate vi se dau niște zile libere ca să vă întoarceți cu forțe proaspete.

Se poate să vi se facă o ofertă de job și să nu vă lăsați până nu bateți palma ca să vă și apucați de treabă.

TAUR

O să se vadă un salt calitativ la școală, o să treceți cu bine de examene, poate ardeți niște etape și ajungeți în alt an de studiu, că veți fi peste nivelul celorlalți.

Ați putea pleca într-o excursie, la invitația cuiva, fie acum, dacă aveți concediu, fie la sfârșit de săptămână – un city break.

GEMENI

Vă pregătiți de o relansare și o să vă găsiți și asociați ca să meargă treaba mai repede și să vă rămână timp și energie să lucrați și în paralel la ceva.

Poate faceți o investiție, vă luați casă pentru că vă gândiți la căsătorie, să aveți copii, dacă nu sunteți căsătoriți.

RAC

O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută și o să vă reglați de-acum încolo cu banii și o să vă puteți plăti dările lunare, taxele.

O să vă consultați cu familia ca să vă puneți de acord în privința evenimentelor care vor avea loc în familia lărgită în perioada care urmează.

LEU

Se anunță o perioadă de împlinire sufletească și o să puteți ajunge și la căsătorie dacă lucrurile se petrec așa cum ați visat, că e o comunicare de la inimă la inimă.

Sunteți în cărți pentru o promovare și, fie că dați concurs, fie sunteți numiți, o să fiți încântați de postură.

FECIOARĂ

Poate vi se face o ofertă de colaborare și ar fi perfect, că v-ar rotunji veniturile, și n-ati mai sta cu grija zilei de mâine, că vreți o constantă financiară.

O invitație pe care o puteți onora când o să puteți ca să vă duceți la cineva care vă iubește și care vă așteaptă cine știe de când.

BALANȚĂ

Se pare că o să vă implicați într-un proiect care o să vă aducă bani și o să vă faceți planuri de călătorie, poate plecați în străinătate să vizitați diverse locuri.

Se poate să vă luați lucruri noi prin casă, poate pentru că ați dat de reduceri și vreți să dați refresh interiorului.

SCORPION

Relația cu partenerul de cuplu e mult îmbunătățită, poate pentru că-i acordați credit și nu mai lăsați pe nimeni să se interpună, că doar voi doi contați.

Vă pregătiți de o deplasare, poate e treabă de serviciu și o să vă descurcați cu toate manevrele pe care va trebui să le faceți.

SĂGETĂTOR

O să vă îngrijiți de voi, vă schimbați garderoba, vă duceți la o sală de sport, la SPA, mai mergeți la un spectacol, faceți ceva și pentru sufletul vostru.

O să mai umblați la niște detalii ambientale, ca să arate totul mult mai bine la voi acasă, că vreți confort vizual sporit.

CAPRICORN

O să faceți progrese atât în plan personal, cât și profesional, și o să vă asigurați o constantă financiară, că vor veni bani din mai multe direcții.

O să vă găsiți timp pentru preocupări extraprofesionale și o să descărcați acolo stresul acumulat, ca să dați randament bun la slujbă și peste tot.

VĂRSĂTOR

Vin de undeva niște bani și o să vă descurcați cu cheltuielile lunare ca să vă rămână ceva pentru ieșirile din weekend, pentru distracție.

E o răscolire interioară, că poate ați rămas datori cuiva cu o vorbă, un gest, o promisiune și n-ați apucat să faceți ceva.

PEȘTI

O veste bună, o invitație poate pentru sfârșitul de săptămână, să plecați prin țară, în vizită la cineva, și mai rămâneți eventual o zi în plus pe acolo.

Vă scoate cineva la o cafea, poate sunt chestiuni importante de povestit, de pus la punct și poate luați niște decizii.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *