După ce i-a plătit mâncarea pentru o săptămână, femeia și-a dat seama că îl cunoștea pe cerșetor

După ce i-a plătit mâncarea pentru o săptămână, femeia și-a dat seama că îl cunoștea pe omul care dorma în fața restaurantului.

Aceasta este povestea unui om din Manchester, Marea Britanie. Nu i-a cerut nimic, dar ea i-a oferit totul. Postarea a fost distribuită de peste 10,000 de ori în doar 24 de ore.

Bev este salvatoarea sufletului rătăcit al lui cerșetor din Marea Britanie. Femeia l-a văzut că dormea în fața unui restaurant.

A intrat în local și a lăsat 15 lire pentru a-i asigura micul dejun si o băutură caldă timp de o săptămână. Proprietarul, Ciaran Egar, a rămas profund impresionat de gestul pe care l-a făcut Bev.

Astfel a postat pe contul său de facebook această scurtă povestioară, însoțită de următoarea imagine.

„Astăzi a venit o doamnă la noi și ne-a întrebat dacă ar putea să ne plătească 15 lire pentru ca bărbatul fără adăpost care doarme lângă restaurant să aibă ce mânca pentru tot restul săptămânii. Bineînțeles că am acceptat și îi vom face niște mese copioase.

Nu știu numele întreg al doamnei, dar știu că i se spune Bev. Mi-a atins inima gestul ei și am vrut să scriu asta aici pentru ca toată lumea să afle ce a făcut.

Nu e nevoie de prea mult pentru a ajuta pe cineva aflat în nevoie. Noi îi vom da mai multe mese acestui om decât a plătit Bev. Te rugăm să distribui postarea aceasta pentru ca tot mai mulți oameni să înceapă să ajute pe cei care nu cer niciodată nimic”.

După ce i-a plătit mâncarea pentru o săptămână, femeia și-a dat seama că îl cunoștea pe cerșetor
Postarea a fost distribuită de peste 10.000 de ori în 48 de ore. Astfel, oamenii au fost mânați să meargă și să-i doneze omului haine și mâncare. Însă, ceea ce urmează este de-a dreptul fenomenal. Bev s-a tot gândit la ommul pe care l-a ajutat. Și-a dat seama că fața lui îi părea cunoscută. Iar, la un moment dat a știut cine este.

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *