Marian Golea știe ce zodii au noroc în 2024. Ele dau lovitura în plan financiar, vine cea mai prosperă perioadă

Marian Golea cunoaște nativii binecuvântați în 2024. Ei se bucură de bani și de o vreme înfloritoare pe mai multe paliere.

Marian Golea știe ce zodii au noroc în 2024. Ele dau lovitura în plan financiar, vine cea mai prosperă perioadă. Specialistul în Feng Shui, remedii și metafizică chineză, a dezvăluit ce se întâmplă cu semnele zodiacale.

Marian Golea cunoaște nativii binecuvântați în 2024. Ei se bucură de bani și de o vreme înfloritoare pe mai multe paliere. Previziunile au fost făcute publice de specialist în cadrul unei emisiuni, difuzată la B1 TV.

Șobolan

E o perioadă în care trebuie să îți găsești mentori pentru că ești foarte bun în a face bani. Anul 2024 aduce nervozitate, agitație și haos. E nevoie de cineva care să te sfătuiască atunci când vrei să începi o afacere.

Bivol

O duci cel mai bine din zodiac. Poți face bani, însă se cere o mare atenție la domeniul medical. Pot apărea boli de stomac.

Tigru
Vine o perioadă senzațională pentru tine. 2024 se anunță a fi un an foarte bun. Apare un ajutor nesperat atunci când te apuci de ceva nou.

Iepure

E un an bun, însă în clipa în care ești pe val poate apărea cineva care te trage în spate. Lucrurile nu merg perfect cap-coadă. Lunile de iarnă sunt prielnice pentru a face bani.

Dragon

2024 e un an bun, asta dacă asculți de sfaturi și de semnele primite. E o perioadă care îți cere să te temperezi. Spre exemplu, atunci când vrei să faci un lucru care știi că nu va ieși bine.

Șarpe

E momentul să protejezi ceea ce ai, să nu investești atât de ușor finanțele pe care le ai. E bine să investești mai greu.

Cal

Anul 2024 este bun și aduce o creștere extraordinară. Această schimbare de perioadă te ajută, însă se cere atenție la problemele cu sănătatea.

Capră / Oaie

Te numeri printre zodiile reprezentate foarte bine, dar e nevoie de o protecție. E nevoie de cineva care să îți spună când să te oprești, când e de ajuns.

Maimuță

Marian Golea, celebrul specialist în Feng Shui, spune că Maimuța este cea mai bine aspectată în 2024 din toate punctele de vedere.

Cocoș

Această zodie reprezină Vestul, Statele Unite ale Americii. Este timpul să stai pe loc, să nu îți faci probleme.

Câine

Reușești să te dezvolți perioada asta, însă numai mulțumită prietenilor, care te îndrumă sau îți dau anumite informații.

Mistreț

2024 este un an care aduce pentru tine un noroc neașteptat. Specialistul consideră că este o perioadă benefică din belșug.

About User

Check Also

Horoscop 25 iunie 2024. Leii sunt pe val iar Balanțele își realizează scopul

Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. O zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *