Vrei sa faci ceva cu viata ta ? atunci citeste acest articol si invata cum sa faci bani de la o vârstă frageda.

Va salut, am primit foarte multe mesaje pe Instagram, YouTube, TikTok, Facebook, Am 13 ani, am 14 ani, am 15, ani, am 16 ani, etc, ajuta-ma sa fac ceva cu timpul meu, ajuta-ma sa fac bani online, ajuta-ma cu o ideie de investitie, ajuta-ma, etc, ei bine m-am hotarat sa fac un video si sa scriu acest articol pentru aceste persoane care imi cer ajutorul, tot ce am sa va scriu aici si tot ce am spus in clipul in care am vorbit despre ce trebuie facut cu timpul vostru ESTE STRICT PAREREA MEA, eu asa procedam, eu asta as face daca as fi in locul vostru, inainte de toate imi cer scuze pentru greseli (ma grabesc sa editez si video sa scriu si acest articol).

Dupa cum stiti in momentul de fata ne confruntam cu acest virus care ne-a distrus/spulberat toate planurile, si pe unii ne-a pus la Pamant din orice punct de vedere, mai ales FINANCIAR.

Pentru persoanele minore care inca nu au varsa adecvata pentru a putea lucra fizic si inca depinde de scoala, parinti, obligatii, etc am o solutie sa nu mai pierdeti timpul aiurea si sa faceti ceva bun pentru voi si viitorul vostru.

Pentru persoanele care pot sa lucreze si cauta solutii rapide de facut bani si nu isi permit sa investeasca cu riscul de a pierde am aceasi solutie si pentru voi, in timpul liber puteti face ceea ce urmeaza sa propun, daca aveti un loc de munca si timp este de ajuns sa alocati 2 ore zilnic pentru a invata ceva util pe viitor.

Eu as fi platit sa primesc un asa sfat pe vremea mea, dar din pacate atunci internetul si tot ce tine de Online nu era atat de dezvoltata ca in zilele de azi.

1. Propun sa cautati cursuri online HTML, CSS, C++, SQL, ETC, cursuri care se fac GRATIS pe foarte multe site-uri, cursuri pentru orice om care isi doreste sa faca ceva util cu timpul lui nu doar sa il pierda aiurea. —> https://www.codecademy.com/learn/learn-html

 

2. Tutoriale despre WordPress, tot ce tine despre crearea unui site in wordpress, plugin-uri, theme, etc, foarte util daca inveti sa faci un site ca la carte, poti oferi demo si sa iti cauti clienti pe olx, sau reclame pe Facebook cu o investitie minima si un profit foarte mare ulterior.  https://wordpress.com/learn/

 

3. FACEBOOK Blueprint, Google AdWords, cursuri online GRATIS si daca le invatati foarte bine va veti aranja pe viata, sunt cele mai cautate in momentul de fata si cele mai bine platite. —> https://www.facebook.com/business/learn si aici aveti —> https://skillshop.withgoogle.com/

Momentan ne oprim aici pentru ca, cu toate ca par putine si usoare sunt foarte grele si aveti nevoie de timp pentru asta.
Lasati mai jos un comentariu cu parerea voastra si orice intrebare legata ce acest subiect, distribuiti mai departe totul este gratis, usor, si este loc pentru toata lumea,multi se vor apuca si putini vor termina, tot ce aveti nevoie este VOINȚĂ.
Sper sa va fie de ajutor si in functie de parerile/cerintele voastra facem partea a-2-a cu aceste solutii.
Cu respect Mihaila Stefan

 

Click pe imaginea de mai jos !

About User

Check Also

MOVCAR – Cea mai buna aplicatie auto GRATIS !

MOVCAR – Asistentul tau auto ! Descarca de aici Google Play https://bit.ly/3lAAFLV App Store https://apple.co/3jucmNX. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *