Horoscop Mihai Voropchievici, în funcție de ziua nașterii. Cine are noroc cu carul în următoarele 11 luni

Horoscop Mihai Voropchievici: Află cum va fi anul tău, în funcție de ziua nașterii. Ce spune cifra psihică despre viitorul tău?

Horoscop Mihai Voropchievici: Urmează 11 luni pline de neprevăzut, de surprize plăcute și de noroc cu carul, dar nu pentru toată lumea. Maestrul runelor oferă previziuni inedite, în exclusivitate pentru FANATIK, în funcție de ziua nașterii sau cifra psihică.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum va continua anul pentru tine, în funcție de ziua în care te-ai născut

Numărul psihic nu este altceva decât ziua de naștere. Cifra psihică se adună la fel precum cifra de destin. De exemplu, dacă ești născut într-o zi de 24, atunci cifra psihică este 6.

Cei cu cifra 1, în relație cu anul universal 8 (anul 2024) se simt pe cai mari. Caută să obțină ceea ce își doresc. Pot obține schimbări majore, în profesie. Se pot muta din casă ori pot începe o nouă poveste de iubire. Trebuie să caute, însă, să fie mai blânzi în exprimare.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cifra psihică 2 (11 sau 29): Persoanele care au aceste date de naștere fac o pereche fantastică cu anul 8. Obțin tot ce își doresc, însă nu o fac singuri. 2 conduce la asociere, la parteneriate, deci trebuie să aibă grijă cu cine se însoțesc, să fie parteneri de încredere. Anul psihic 2 se poate lăsa cu o căsătorie sau, la cealaltă extremă, cu un divorț. Toate sfaturile pe care le primesc în acest an trebuie analizate, mai ales dacă vin de la așa-zișii prieteni.

Cei născuți pe data de 3, 12, 21 sau 30 ale lunii, sunt ajutați de anul universal 8 să își atingă scopurile. Au idei geniale, pe care le duc bun sfârșit. Singura atenționare pentru ei este să nu se împrăștie. Tind să lucreze haotic din dorința de a face mai multe lucruri. E bine să ia fiecare obiectiv pe rând, să nu muncească în paralel.

Cei născuți pe 4, 13, 22 sau 31 sunt preocupați excesiv de zona materială. Au un curaj nesăbuit și distrugător, de neoprit. Vor avea bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să facă exces de zel. Au tendința de a cumpăra tot ce văd. Banii vin la ei, dar nu trebuie să se gândească de unde vin. Universul știe când, cât și cui să dea.

Horoscop Mihai Voropchievici. Persoanele născute pe 5, 14 sau 23 ale lunii au parte de energie nebănuită în 2024. Sunt stimulate, își cresc renumele și au parte și de noroc. Sfatul lui Mihai Voropchievici este clar: să nu lase lucrurile neterminate. Ce încep e bine să ducă la bun sfârșit. Nicio plată nu e fără răsplată. Cu alte cuvinte, 8 nu acceptă oamenii care nu-și duc la final sarcinile.

6, ca cifră psihică, este a celor născuți pe 6, 15 sau 24. Acești nativi se combină foarte bine cu forța financiară a cifrei 8, dar cum au o cifră psihică extraordinar de iubitoare, de altruistă și de multe ori posesivă, e bine să dea la o parte în acest an toată posesivitatea la o parte. Din când în când, e bine să ofere și ei celor din jur câte un cadou. Nu e musai să fie de zeci sau sute de milioane, dar e bine să fie ceva care să îi reprezinte.

Care sunt cei mai norocoși nativi
Am ajuns și la cei cu cifra psihică 7. Sunt cei născuți pe 7, 16 și 25 ale fiecărei luni. 7 este o cifră mai cerebrală. Persoanele care au venit pe lume în aceste zile vor intra în contradicție cu vibrația pară, adică 2, 4, 6 sau 8. Fac un sacrificiu ca să nu iasă în pierdere, să aibă un câștig cât simt că îi mulțumește sufletește. 8 le dau tot felul de provocări, le scot în față tot felul de ocazii.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cei născuți pe 8, 17 sau 26 ale lunii sunt posesorii norocului absolut. Acestea sunt cele mai norocoase zile de naștere. Norocul lor se poate amplifica doar dăruind. Cu cât dăruiesc mai mult, cu atât vor primi mai mult.

Cei născuți în zilele de 9, 18 sau 27 în orice lună au un an de extreme. Vibrația 9 nu se prea pupă cu 8, cea a anului 2024. Vor face totul foarte discret, fără să bată toba. Dacă fac asta, vin câteva luni extraordinar de benefice pentru ei.

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *