Doliu în lumea muzicii populare! O interpretă cunoscută s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Cu doar câteva zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce o interpretă s-a stins din viață la doar 23 de ani. Tânăra își sărbătorise aniversarea cu doar câteva zile înainte să moară. Solista mai era numită și Privighetoarea Gorjului.

S-a stins din viață cântăreața de muzică populară Alina Popa. Tânăra s-a stins din viață în această dimineață, lăsând în urma sa o mare de tristețe. Cu doar câteva zile înainte să moară, artista împlinise 23 de ani. Cei care au cunoscut-o pe Alina Popa sunt, acum, distruși de durere, scrie stiripesurse.ro.

Alina Popa s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani

A murit Alina Popa, cea care mai era numită și Privighetoarea Gorjului. Tânăra a decedat în cursul zilei de astăzi, 23 ianuarie 2024, la doar câteva zile după ce împlinise frumoasa vârstă de 23 de ani.

Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, o altă artistă cunoscută s-a stins din viață, pe masa de operație, chiar în ziua în care aniversa 38 de ani. Cântăreața, care ar fi avut probleme grave de sănătate, a fost supusă unei intervenții chirurgicale și, din păcate, organismul ei nu a rezistat.

O celebră cântăreaţă de jazz şi R&B a murit la vârsta de 81 de ani

Lumea muzicii jaazz și R&B este în doliu! Marlena Shaw s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut de fiica ei.

„Cu durere în suflet, eu şi familia mea, anunţăm că iubita noastră mamă, îndrăgita voastră figură legendară şi artistă Marlena Shaw a încetat din viaţă”, a declarat fiica ei, Marla Bradshaw, într-un mesaj video.

Marlena Shaw a fost cunoscută pentru melodiile sale de succes „California Soul” şi „Woman of the Ghetto”.

About User

Check Also

Horoscop 22 februarie 2024. Schimbari radicale pentru Tauri, Săgetătorii au realizări mari

Horoscop 22 februarie 2024. Află ce au pregătit stelele pentru această zi conform zodiei tale. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *