Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru următorii 20 de ani! Pluto în Vărsător schimbă destinele zodiilor începând de acum!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele a intrat în Vărsător pe 20 ianuarie 2024 și nu oricum, ci împreună cu Pluto, planetă care va sta în acest semn zodiacal pentru următorii 20 de ani. Fenomenul e unul extrem de important, iar Pătrășcanu explică, în exclusivitate pentru FANATIK, toate efectele!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pluto în Vărsător pentru 20 de ani

Și Marte, și Mercur vor intra în Vărsător în februarie, în conjuncție cu Pluto. Va fi un context astral aproape exploziv, am putea spune. Putem spune că vorbim de o epocă, în care spiritul inovativ, dorința de libertate și căutarea unor idealuri vor fi mult accentuate în acești ani.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Este o intrare a Soarelui în Vărsător plină de tâlc, o intrare istorică am putea spune. Putem avea o cheie în care să interpretăm tendința din următorii 20 de ani. Vom avea puterea de a ne genera un nou viitor, vom sesiza mai ușor situațiile în care ne e lezată creativitatea, libera exprimare. Și colectivitățile se pot mobiliza.

Începe să ne pese, în plan personal și colectiv, de efectele unor lucruri. Nevoia de expresie și libertate este foarte puternică pentru fiecare zodie.
Taurii regândesc multe planuri de viață

Pentru Berbeci, e o activare a Vărsătorului care anunță dorința de a inova, de a inventa soluții noi, o viziune nouă. Au gândul la viitor în termeni financiar. Știu să își urmărească banii, negociază extraordinar de atenți, sunt prezenți, realiști.

Taurii au zile de Vărsător care generează o regândire a drumului lor de viață, care nu ține doar de profesie și funcție. Foarte mulți se pot scăpa de unele convingeri care îi limitau. Se eliberează de tipare, tradiții, comodități sau de timiditatea pe care o trăiau în fața unor superiori pe care i-au urmat. În acest moment, Taurii pot părăsi un anturaj sau o relație, pot păși pe o altă cale pentru a-și afirma libertatea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Gemeni, Soarele și Pluto în Vărsător anunță o nouă viziune de viață. Unii vor dori să își caute noi drumuri, poate chiar în străinătate. Au nevoie să își deschidă un orizont mai larg. Trebuie să iasă puțin din rutină și din ce știu ei să facă.

Pentru Raci, fenomenul aduce îndrăzneală în felul în care operează în plan financiar. Persoana cu care colaborează poate veni cu idei. Un nou orizont se deschide, poate chiar o idee de afacere în familie, un proiect în care să investighează. Ideile sunt foarte îndrăznețe, economice, dar cumva cer curaj și au nevoie de o viziune îndrăzneață.
Fecioarele își pot schimba locul de muncă

Leii au intrarea Soarelui în Vărsător cu o dorința de a fi populari, de a ieși în evidență. Oamenii au șansa să cunoască și o altă latură a lor. Pot surprinde plăcut pe cei din jurul lor chiar dacă nu le convine persoanelor cum arată noua lor fațetă. Au curajul unei inițiative, vin cu idei noi pe care și le impun aproape fără negocieri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele, la locul de muncă sau în activitățile zilnice, Soarele aduce schimbare de ritm, o deschidere și o inovație. Trebuie să se adapteze la instrumente noi, tehnici noi, fie chiar Fecioarele vin cu idei noi, pentru că au curaj, au ce le trebuie. Se schimbă ceva în conținutul activității lor. Poate pentru unele vine și ideea de a schimba ocupația sau locul de muncă.

Balanțele își schimbă starea și atitudinea față de tot ce înseamnă abordarea vieții. Un vânt de libertate, de a nu-și mai complica viața apare acum la orizont. Nu mai vor să fie stresate, să își facă griji pentru alții. Cumva, eliberarea se ia așa cum vine și ele vor fi mai serene, mai detașate.

Pentru Scorpioni, viața privată, siguranța personală, dar și relațiile de familie sunt activate de intrarea Soarelui în Scorpion. Au șansa să meargă către alt viitor dacă fac unele schimbări, chiar legate de propriul stil de viață. Nu doar relațiile cu cei foarte apropiați contează acum, ci și cum se îngrijesc ei pe ei.
Capricornii fac mai ușor bani în următorii 20 de ani

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au Soarele și Pluto în zona cunoașterii. Pentru mulți e interesant să stea să citească. Pot începe o instrucție care îi duce departe, chiar dacă acum pare un moft sau un hobby. Alții sunt interesați de călătorii, de lărgirea orizontului, dar mai mult geografic.

Capricornii sunt interesați de bani. Banii ar urma să fie câștigați mai ușor în următorii 20 de ani, dar abordând altfel munca! Dacă până acum au muncit din spirit de datorie, de acum încolo se gândesc dacă ceea ce le place este cu adevărat ce fac în prezent.

Vărsătorii au conjuncția chiar în semnul lor zodiacal și poate fi o regenerare, o reinventare. Simt nevoia de a se dezmorți. Unii se apucă de sport, alții schimbă atitudinea. Parcă-și pun ochelari roz. Sunt senini și pot privi și lucrurile dramatice cu un pic de umor. Perspectiva asupra vieții se poate schimba radical.

Pentru Pești, e o conjuncție aruncă o lumină nouă asupra lucrurilor care nu pot fi schimbate, asupra fatalității. Relația cu Divinitatea se schimbă. Sunt preocupați de aspectele mai puțin palpabile. Au mult fler, multă intuiție, o gândire mai adâncă. Se pot genera evenimente cruciale, de necontrolat, însă ei le simt, le înțeleg cauzele și le pot schimba.

About User

Check Also

Horoscop 25 iunie 2024. Leii sunt pe val iar Balanțele își realizează scopul

Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. O zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *