Neti Sandu Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2024. Nativii care recuperează o sumă de bani

Neti Sandu Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2024. Nativii care recuperează o sumă de bani

BERBEC

O să luați parte la un eveniment monden, poate vă implicați și în partea organizatorică, și poate luați și un premiu pentru performanțele de anul trecut.

Vă invită cineva la un spectacol, poate fi o festivitate, și o să fie emoționant.

TAUR

Poate plecați de azi într-o plimbare prin țară, vă duceți la ziua cuiva de naștere sau se căsătorește cineva la care țineți și o să revedeți și oameni dragi.

O să aveți inspirație să știți cum să faceți rost de bani sau să vă găsiți un job mai bun, că oferte vor fi – trebuie doar să alegeți.

GEMENI

O să răscoliți prin contul de economii să scoateți de acolo suma necesară să dați o fugă pe la prietenii din țară, că or fi ceva momente festive pe-acolo și vreți să fiți de față.

Se poate să vă implicați într-o afacere cu partenerii străini și să fie un crescendo să fiți încântați de rezultate.

RAC

Vă puteți asocia cu niște parteneri de afaceri care au mare încredere în proiectul pe care vi-l propun și o să vă implicați trup și suflet dacă vedeți că e treabă serioasă.

Vin de undeva niște bani și poate o să vă permiteți o ieșire cu ai voștri acolo unde știți că și-ar dori.

LEU

O să vă treziți cu o surpriză! Apare cineva din senin și vă scoate din zona de confort, vă invită la cine știe ce competiție și o să vă măsurați forțele pe-acolo cu cele ale unor adversari.

Familia are nevoie de un ajutor substanțial din partea voastră și o să vă dați toată osteneala să le faceți pe plac.

FECIOARA

O să vă deplasați cu ușurință, mai ales dacă le-ați rămas datori unor prieteni, sau rude pe care nu le-ați putut vedea nici de Crăciun, nici de Anul Nou, și o să o porniți la drum.

Vi se fac promisiuni de bani, dar o să fie și mult de muncă, pentru că nu se poate altfel.

BALANȚA

Sunt câteva treburi gospodărești de care o să trebuiască să vă achitați în cursul zilei de azi, dar puteți pleca mai spre seară la odihnă, pe undeva.

Ați mai putea recupera de undeva niște bani și să vă descurcați cu cheltuielile de început de an și să vă și plimbați, printre picături.

SCORPION

Începe să se contureze și mai clar nevoia de a fi într-o relație care vă dă energie, vă face fericiți și o să vă doriți, se pare, să legalizați relația.

O să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă duceți la un eveniment festiv, poate se căsătorește cineva sau sărbătorește ani de viață.

SĂGETĂTOR

O reușită în planul comunicării, că ați convins un juriu că meritați un loc de top în clasamentul de la job sau pe scena socială se întâmplă ceva.

E cineva care vrea să vă coopteze într-o preocupare extraprofesională și o să negociați condițiile, în special timpul liber alocat.

CAPRICORN

O întâlnire cu cineva vă propune o interacțiune de afaceri, dacă va fi o constantă în plan financiar o să vă dați acceptul.

Se observă mai multe proiecte la orizont, dar o să prindă viață doar cele care vor primi finanțare.

VĂRSĂTOR

O să primiți invitații să petreceți weekendul prin țară sau peste hotare, iar disponibilitate aveți, că nu vă lipsesc banii și nici timpul. Pe undeva tot vă duceți.

Întrevedere cu cineva care face presiuni să-i dați un răspuns dacă vă angajați într-o activitate care să vă asigure succesul. Vedem ce vă rezervă astrele.

PEȘTI

Sunt oameni care vor să vă ia cu ei într-o escapadă turistică și, dacă nu vă rețin treburi importante acasă, o să vă duceți că aveți nevoie de gură de aer proaspăt.

E o răscolire sufletească de care ați putea scăpa dacă stați de vorbă cu persoana care v-a cauzat gândurile sfredelitoare.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *