Maria Ghiorgiu ne învață cum să ne ferim de cel mai mare cutremur care va avea loc. Prezicătoarea spune că este vremea să ne temem

În lumea spirituală și a prezicerilor, uneori mesajele pot fi enigmatice și interpretabile în mai multe moduri. Maria Ghiorgiu, cunoscută pentru abilitățile sale de prezicere, a transmis un avertisment cu privire la un posibil cutremur devastator. Cum trebuie să interpreteze oamenii acest mesaj și cum să reacționeze în fața unor avertismente de acest fel?

Într-o declarație recentă, Maria Ghiorgiu relatează că a primit un mesaj divin care pare să ceară ștergerea din memoria păcii și eliminarea unui posibil cutremur major. Prin intermediul acestui mesaj enigmatic, există o chemare la reflecție asupra fricii și a anxietății create de astfel de avertismente.

În interpretarea sa, Maria Ghiorgiu îndeamnă la calm și la respingerea temerilor induse de astfel de profeții. Este esențial să nu cadem pradă panicii și să nu alimentăm anxietatea colectivă. Mesajul poate sugera că frica nu este benefică și că este timpul să privim cu încredere și să ne conectăm cu energiile pozitive.

Ce spune Maria Ghiorghiu despre un posibil cutremur
Nu este neobișnuit ca prezicătorii să ofere avertismente cu privire la evenimente naturale majore. Cu toate acestea, este important să păstrăm un echilibru între luarea în considerare a posibilității unor evenimente viitoare și menținerea calmului interior. Ignorarea persoanelor care încearcă să inducă frică poate contribui la păstrarea echilibrului emoțional.

„Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori, aud un glas care spune asa:
„Revino si sterge-ma din memoria Pacii !

Dar un alt glas, adauga:

Vreau sa stergi cel mai mare Cutremur care ar veni vreodata!”

Apoi, glasurile dispar asa precum au si aparut.

Dragilor, oare ce ar trebui ca sa-ntelegem noi din acest Mesaj?

Oare trebuie sa ne mai fie teama de un posibil Cutremur devastator? Eu zic ca nu trebuie sa ne mai temem de tot ce auzim si citim, despre un posibil Cutremur devastator in Romania Adevarului Duhului Sfant.
Sunt persoane carora, le face mare placere ca sa induca frica de dezastre in inima si-n sufletul semenilor nostri,persoane care ar trebui ignorate ,pur si simplu.

Va las pe voi dragilor, ca sa deslușiti acest Mesaj primit de mine, de acolo de Sus,din graiul Duhului Sfant,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!

Cu dragoste,Maria.” se arată în mesajul clarvăzătoarei.

Avertisment în privința unui posibil cutremur
Astfel de avertismente pot avea și interpretări simbolice. Mesajul poate să nu se refere strict la un cutremur fizic, ci poate simboliza schimbări majore sau provocări pe care societatea le va întâmpina. Este important să ne concentrăm pe construirea rezilienței și solidarității comunității în fața unor viitoare incertitudini.

În concluzie, în fața unui mesaj enigmatic precum cel primit de Maria Ghiorgiu, este esențial să ne păstrăm rațiunea și să nu cedăm panicii. Interpretarea acestor mesaje poate varia, iar fiecare individ poate alege să le perceapă în funcție de propria sa credință și înțelegere a lumii spirituale.

About User

Check Also

Horoscop 22 februarie 2024. Schimbari radicale pentru Tauri, Săgetătorii au realizări mari

Horoscop 22 februarie 2024. Află ce au pregătit stelele pentru această zi conform zodiei tale. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *