Una dintre profețiile lui Nostradamus pentru 2024 s-a împlinit. Lista versetelor care anunţă schimbări în acest an

La scurt timp după începutul anului, una dintre profețiile lui Nostradamus pentru 2024 s-a împlinit. Iată lista versetelor care prezic schimbări în acest an.

Una dintre profețiile lui Nostradamus pentru 2024 s-a împlinit

Un verset care prezice împlinirea profeției lui Nostradamus a fost menționat și de publicații respectabile din întreaga lume, după cutremurul devastator cu magnitudinea de 7,6 care a afectat Japonia, atât în sens propriu, cât și în sens figurat, chiar în data de 1 ianuarie 2024.

Versetele citate ca fiind o prevestire a cutremurului care a dus la moartea a peste 80 de persoane si a tsunami-urilor ulterioare, cu valori de 1,5 metri, afirmă:

„Pământul uscat va deveni și mai uscat și vor mai fi mari inundații / Atât de puternic se va zgudui pământul, Marele teatru va umple ruinele”

În plus, se preconizează că omenirea va fi afectată de o foamete de proporții mari ca urmare a unei epidemii devastatoare. Cei care se ocupă de interpretarea textelor lui Nostradamus afirmă că această epidemie ar putea fi asociată cu un cutremur. Nostradamus, supranumit profetul Apocalipsei, un filosof francez din secolul al XVI-lea, este cunoscut în special pentru lucrarea sa din 1555, intitulată „Les Propheties”.

De ce Iisus s-a născut în ieslea animalelor – Părintele Calistrat

Lista versetelor care anunţă schimbări în acest an

943 de versete care sunt interpretate de peste 400 de ani – fiindcă ele nu sunt chiar foarte directe și clare – atribuindu-i-se lui Nostradamus, de-a lungul timpului, prevestirea a aproape orice, de la ascensiunea lui Hitler, până la pandemia COVID.

Iar cei care cred în textele sale cu sfințenie – sau, mai degrabă, în interpretarea dată de cercetătorii versetelor sale – stau la fiecare început de an să vadă ce se anunță pentru anul în curs.

După ce se spune că ar fi profeţit și războiul din Ucraina din 2022, pentru 2024 se anunță multe evenimente spectaculoase, de la un nou Papă până la un război declanșat de China.

Într-un verset ce începe prin a descrie „lupta și bătălia navală”, se vorbește despre cum un „adversar roșu va deveni palid de frică, punând marele Ocean sub teroare”.

Și s-a făcut legătura că adversarul roșu ar fi China iar bătălia navală să se refere la conflictul pentru Taiwan, care este o insulă la intersecția Mării Chinei de Est cu Marea Chinei de Sud.

Ba chiar unul dintre versetele pentru 2024: „Şapte luni de la Marele Război, oameni ucişi de fapte rele” este interpretat drept profeţirea izbucnirii în acest a celui de-al Treilea Război Mondial!

Se mai vorbește și despre posibila abdicare a regelui Charles al III-lea al Marii Britanii și venirea pe tron a Prințului Harry, prin interpretarea unui text care spune că „Regele Insulelor”, care a avut un divorț controversat, va fi „alungat cu forța”, fiind apoi înlocuit de „unul care nu va avea semnul unui rege”.

Mario Reading a susținut că profetul ar fi prezis și moartea reginei Elisabet

Scriitorul britanic și comentatorul lui Nostradamus, Mario Reading, care a susținut că profetul ar fi prezis și moartea reginei Elisabeta, susține că versetul se referă la faptul că regele Charles va ceda din cauza atacurilor asupra sa și ale soției sale, iar Harry, cel care a renunțat oficial la familia regală, este cel ce nu are semnul de rege.

Versetul care anunţă un nou Papă în 2024 spune: „Clerul roman în anul o mie şase sute nouă, în fruntea anului vor fi alegerile”.

Se spune că s-ar referi la faptul că anul acesta catolicii vor avea un nou papă și, desigur, dintre profeții nu putea lipsi și tema schimbărilor climatice.

„Timp de 40 de ani nu vom mai vedea curcubeul, pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid”

Adică fără curcubeu înseamnă fără ploaie, secetă și foamete, iar apostolii încălzirii globale spun că textul lui Nostradamus prezice o adevărată catastrofă climatică în 2024, cu incendii, inundaţii, furtuni şi record în privinţa emisiilor de carbon.

De remarcat faptul că unele versete sunt interpretate de mai multe ori în mai multe sensuri, foametea de la început, prin val pestilenţial, interpetat de unii drept cutremur, este tradus de alţii că s-ar referi la furtuni din cauza schimbărilor climatice.

La fel şi inundațiile invocate, tot la început, ca fiind tsunami-urile din Japonia, alţii spun că au legătură tot cu apocalipsa climatică şi încălzirea globală.

About User

Check Also

Sfatul zilei 28 mai 2024. Zi de succes pentru unii nativi

BERBEC În această zi, berbecii nu ar trebui să permită nimănui să-i preseze sau să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *