Ajutati-ma sa imi gasesc inelul si verigheta furata dupa ce mi-au spart casa

Majoritatea care ma cunosc de pe YouTube stiu necazul nostru. Eu sunt plecat in Olanda iar sotia este acasa cu minunata noastra fetita, in seara Invierii sotia s-a dus la biserica impreuna cu mama ei sa ia Lumina si intre timp cineva ne-a spart casa, ne-au furata o suma destul de mare de bani Inelul de logodna si verigheta.

Imediat dupa ce a sesizat ca locuința ne-a fost sparta a chemat politia, au fost luate amprente, s-a deschis un dosar sau facut demersurile normale.

Tot in acea seara sotiei mele i s-a spus ca fiind pastele, Marti adica dupa 3 zile sa se duca sa dea declaratii, dupa ce a dat declarații i s-au luat si ei amprente, si de atunci nu ne-au mai spus nimic decat ca dosarul este in desfasurare, este trimis la parchet amprentele sunt la Deva ( acolo se proceseaza ) si sa avem putina rabdare.!!!

Tot in seara aceea politia a spus ca sunt sanse foarte slabe sa ne recuperam banii, dar mai multe sanse sunt la Inelul de logodna si verigheta.!!!

Acum ma rog de toata lumea sa ne ajute, ca prima rugaminte este sa distribuiti aceasta postare in grupurile de Facebook cu lucruri de vânzare, prietenilor care au cunoștințe cu proprietari de amanet-uri, distribuiti oriunde credeti voi ne ajuta foarte mult, impreuna putem sa facem minuni.

In august urma sa ne casatorim dar acum pe langa faptul ca ne-au lasat fara bani ne-au furat si verigheta si inelul de logodna niste lucruri foarte importante din viata oricui, niste lucruri unice in viata noastra, in cazul in care sunt gasite nu le vrem gratis, vom plati pentru ele, iar cine ne ajuta sa le gasim va primi 100EURO drept recompensa pentru ca ne-a ajutat.

Am facut un video pe YouTube in care cer ajutorul oamenilor din tot judetul Hunedoara, Valea jiului, Hateg, Calan, Simeria, Deva, etc, la fel persoanelod in Tg Jiu, sau pana in Tg Jiu, fiind aproape de Petrosani nu este exclus sa se fi dus in Tg jiu sa le amaneteze, daca aveti cunostinte pe la amanet, daca cunosc persoanee care au casa de amanet, sa descarce pozele din aceasta postare si sa intrebe la amanet daca au primit un inel de logodna sau o verigheta care arata ca in imaginile de mai jos.

Inelul de logodna are o pietricica mica lipsa de lângă piatra mare, iar verigheta are 5 pietricele si data noastră inscripționată pe ea 23-01-2016.

 

 

Descarcați aceste poze in telefon si daca aveti timp mergeți pe la amanet si întrebați daca au fost amanetate, oferim recompensa 100 euro persoanei care găsește inelul sau verigheta.

 

 

 

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *