Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Mihai Voropchievici, vești neplăcute pentru două zodii

Horoscop rune 12-18 februarie 2024, realizat în exclusivitate pentru FANATIK de Mihai Voropchievici. Pentru două zodii va fi o săptămână destul de complicată, anunță maestrul runelor.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Mihai Voropchievici, vești proaste pentru două zodii

Berbecul se pare că e un învingător, deschizător de horoscop și de drumuri. Îl are pe Wunjo. La el nu a fost această rună de multă vreme. Acum Wunjo vine spre Berbec și le spune că va câștiga pe toate planurile.

Taurul are o săptămână în care va avea multe mesaje, multă comunicare, însă doar unul se va detașa dintre toate. Așadar, un singur mesaj din toate cele care vor ajunge la el va fi esențial. De acel mesaj, acea informație vor trebui să țină cont Taurii.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Gemenii au simbolul dragostei, simbol care semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Sunt pe punctul de a da o lovitură frumoasă din punct de vedere sentimental. Cei singuri își găsesc dragostea.

Racii au chef de scandal și trebuie să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Dacă rămân calmi, totul se aranjează.

Leii sunt anunțați că vor afla un adevăr important care îi poate marca sau le poate schimba viața. Există o anumită informație care aduce noi paradigme în existența lor, noi viziuni asupra vieții

Capricornii rezolvă o mare problemă

Fecioarele sunt mai năpăstuite un pic, din nou. Li se recomandă să aibă forță, putere și tărie. Au o perioadă mai problematică.

Balanța are o săptămână de protecție în intervalul 12-18 februarie. Balanțele vor fi ajutate de astre și protejate în fața tuturor forțelor malefice din Univers.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Scorpionul e întrebat scurt și la obiect, și anume dacă e pregătit să își facă bagajele. Poate efectua o călătorie sau mai multe drumuri.

Săgetătorii au predispoziția să susțină o mică bătălie. Rune le spune că nu trebuie să fie îngrijorați. Orice scandal, orice conflict este, în cele din urmă, în favoarea lor. Trebuie doar să aibă încredere în forțele lor.

Capricornii, harnicii zodiacului, vor putea să găsească răspunsul sau rezolvarea unei probleme, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Vărsătorului i se șoptește că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să le aștepte.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Peștișorii sunt preveniți că vor da lovitura. Se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor.

About User

Check Also

Doliu în lumea filmului. A murit un artist pe care românii l-au adorat. Avea doar 46 de ani

Este doliu în lumea filmului după ce un artist adorat și de români a murit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *