Teapa cu un BMW seria 3 de la samsar din Timisoara

Salut stefan, am si eu un bmw cumparat la 15.000 euro acum 2 ani, si am bagat in el undeva la 4000 euro in primul an dar dupa asta masina este foarte ok, nu mai am nici o problema, acum nu stiu daca este bine sa sustin ca am luat teapa dar din puctul meu de vedere este teapa atata timp cat vanzatorul nu mi-a spus ca masina a avut accident, si ia dat si KM inapoi.

Multi vor sari sa comenteze nu este teapa, dar tinand cont ca in primele 7 luni am stat cu masina doar prin service si dupa am realizat ca masina a fost implicata in 2 accidente pentru mine este o teapa destul de frumoasa.

Pe langa faptul ca masina a fost accidentata dupa reparare i s-au dat si km inapoi, din acest motiv su sustin ca am luat teapa cu masina asta, 15.000 euro plus 4000 sunt 19.000 euro, daca mai pun acte, si alte chestii minore am ajuns cu ea la 20.000, multumesc Lui Dumnezeu ca acum este ok si nu mai am probleme.

Iti las si eu link de la raport daca vrei sa faci video si sa arati cum a fost masina… https://www.carvertical.com/ro/raport?id=9edc6950-420b-45a8-a6b6-6a361068d703

Succes in continuare, te respect enorm pentru ceea ce faci.

About User

Check Also

Taurii și Racii au dat lovitura! Cinci zodii cărora viața li se schimbă în bine până la sfârșitul lunii iulie

Taurii și Racii au dat lovitura! Cinci zodii a căror viață se va schimba în …

One comment

  1. Bun articol! Top respectul! Si eu era sa o ,, patesc’’! Gasesc o masina pe olx, toate bune si frumoase, individul mi a spus ca masina este dara accident, km reali …ii solicit seria sa o verific, totul parea ok, parea serios. Ma hotarasc sa vad masina, ma cheama in benzinaria Petrom de pe Miresei ( Timisoara ) . Toate bune pana in momentul cand imi trece prin cap sa ma uit pe seriile masinii! Ce sa vezi si sa nu crezi! Alte serii, aceeasi marca de masina, culoare si an! Domnule asta e alta masina! Bosu’ imi pare rau am dat-o de dimineata! Dar si asta e la fel impecabila!
    Ce sa mai zic… nimic… nu mirosea a bine. Mirosea puternic a teapa. Curios e faptul a individul avea mai multe masini in benzinarie. Foarte tare! Un mic parc auto in centrul Timisoarei. Eu am scapat cu bine! Fiti cu bagare de seama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *