Ce să NU pui NICIODATA în Salata de Boeuf. Acest ingredient îi poate strica gustul – Majoritatea gospodinelor il folosesc

Salata de Boeuf este preparatul festiv care nu lipsește de pe mesele românilor de Sărbători, însă pentru a avea un gust delicios este important să știi pași pe care ar trebui să-i urmezi, dar și ingredientul care îi poate strica gustul.

Ingredientul care îi strică gustu

Maioneza este destul de importantă la salata de boeuf deoarece are rolul de a lega compoziția și trebuie preparată ca la carte.

Chiar dacă foarte multe gospodine aleg să o cumpere din comerț, maioneza are un gust mult mai bun dacă este preparată acasă. Cea din comerț sau maioneza vegetală îi poate strica gustul preparatului

Ingredientele care influențează salata de boeuf sunt castraveții murați și gogoșarii, iar înainte de a adăuga în salată aceștia trebuie gustați pentru a observa dacă sunt sărați sau acri.

Îi poți lăsa în apă rece timp de jumătate de oră, asta dacă au exces de sare sau de oțet.

În ultima perioadă se pune foarte mare accent pe plating, iar unul dintre cele mai folosite modele pe salată de boeuf sunt brăduții sau salata de boeuf în formă de brăduț.

Gospodinele aleg să decoreze cu măsline, ouă, castraveți, porumb, pătrunjel sau chiar gogoșari, în funcție de răbdare.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *