Un român și-a luat BMW X6 în leasing, din Marea Britanie, poliția a venit și i l-a ridicat din curte

Un tânăr din Suceava a rămas la începutul acestei luni fără bolidul de lux pe care-l cumpărase în 2020 în leasing din Marea Britanie, scrie Monitorul de Suceava. Poliția i-a ridicat mașina chiar din curtea casei.

Un autoturism marca BMW X6 Xdrive Sport, de culoare albă, an fabricație 2015, a fost ridicat din curtea unui tânăr care locuiește în satul Bodnăreni, comuna Arbore, și indisponibilizat. Autovehiculul figura ca furat din Marea Britanie, așa au raportat autoritățile de acolo.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că mașina a fost achiziționată de suceveanul în vârstă de 28 de ani, prin sistem leasing, din Marea Britanie, în anul 2020, cu suma de 32.000 de lire sterline.

În cursul lunii august a anului trecut, tânărul a venit acasă și nu s-a mai întors în Marea Britanie. Pentru că nu a respectat una dintre clauzele contractului de leasing, care stipula că nu are dreptul să părăsească teritoriul Marii Britanii cu autoturismul mai mult de 6 luni, românul s-a trezit cu poliția română la poartă.

Autoturismul a fost dat în urmărire internațională la data de 31 ianuarie 2022, iar cercetările vizează comiterea infracțiunii de abuz de încredere.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *