Mihai Voropchievici Horoscop rune 19-25 februarie 2024. Capricornii il au pe Wunjo. Săgetătorii dau lovitura pe toate planurile

Horoscop rune 19-25 februarie 2024.

Mihai Voropchievici oferă previziunile săptămânii următoare! Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie?

Horoscop rune 19-25 februarie 2024. Mihai Voropchievici face anunțurile momentului.

BERBEC

Berbecul are o săptămână de protecție. Se va simți în siguranță, căci runa Eolh este singura care îl va proteja de toate forțele malefice.

TAUR

Taurul e întrebat la modul serios dacă e pregătit să își facă bagajele. Astrele le anunță Taurilor o călătorie sau chiar mai multe. Intervalul 19-25 februarie este favorabil călătoriilor.

GEMENI
Gemenii trebuie să fie foarte atenți deoarece urmează să primească un mesaj foarte important. Trebuie să fie pregătiți să îl recepționeze.

RAC

Racii au șapte zile în care nu trebuie să se grăbească. Așa cum spune și proverbul, graba strică treaba. Cu răbdare vor reuși să bifeze tot ce își propun.

LEU

Leii au o săptămână în care se află în dubiu. Vor o mutare din casă sau, dacă se poate, din serviciu. În tot cazul, vor acționa favorabil. Nu trebuie să își facă griji legate de viitor, căci și dacă scapă de jobul actual, vor găsi un loc de muncă de o mie de ori mai bun.

FECIOARĂ

Fecioarele trec într-o săptămână mai benefică, în care pot elucida toate nebuloasele pe care le au. În sfârșit, pot găsi rezolvarea unei probleme care le frământă de foarte multă vreme, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

BALANȚĂ

Balanțele sunt anunțate că foarte curând, chiar la începutul săptămânii, vor afla un adevăr important care le va marca viața sau o va schimba. Informația pe care o vor primi le va schimba foarte multe perspective asupra vieții.

SCORPION

Scorpionii sunt sfătuiți să se relaxeze, să se detașeze de tot ce înseamnă griji, probleme, spaime, frici. Runa le spune scurt și la obiect: cineva foarte apropiat lor se bucură de o sănătate excelentă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Toți cei născuți în această zodie să se aștepte numai la lucruri fantastice de acum înainte.

CAPRICORN

Capricornii, contrar așteptărilor, sunt gratulați cu Wunjo. Au de câștigat pe toate planurile. Se pare că sunt niște învingători, în mod sigur. Wunjo este, de departe cea mai norocoasă rună. Este runa care aduce întotdeauna lucruri bune, chiar când nu te aștepți.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii susțin o nouă bătălie, după cea din săptămâna precedentă. Runa le spune că nu trebuie să se angajeze în nicio dispută, dar dacă tot o fac e bine să știe că au de câștigat în mod sigur.

PEȘTI

Peștișorii au intrat pe simbolul necunoscutului. Sunt ei cu Dumnezeu, cu forța divină. Sunt greu de conectat, greu de ajuns la ei. Sunt detașați total de la cotidian și plutesc undeva, sunt cu gândurile în cu totul altă parte.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *