Mesajul dureros de la căpătâiul Mioarei Roman! Toți cei prezenți l-au observat

Fiicele și nepoatele Mioarei Roman au lăsat un mesaj sfâșietor pentru regretata femeie, chiar la căpătâiul acesteia. Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde o mulțime de oameni s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la mama Catincăi și a Oanei Roman.

Fiicele îndurerate ale regretatei Mioara Roman au sosit la biserică, fiind urmate la scurt timp de fostul ei soț, Petre Roman, cu care a fost căsătorită timp de peste 30 de ani.

Mesajul dureros de la căpătâiul Mioarei Roman

Un mesaj emoționant din partea fiicelor și nepoatelor a fost așezat lângă sicriul Mioarei Roman, în timpul ceremoniei de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

Biletul a stârnit lacrimi în ochii celor care au venit să-și ia rămas bun de la regretata Mioara Roman.

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetele tale: Oana, Catinca, Isabela, Calina”, este mesajul care apare, pe un bilețel, lângă sicriul Mioarei Roman.
Interesting For You

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *