Ce a pus Oana Roman în pachetele pe care le-a împărțit la înmormântarea Mioarei Roman. Coliva a creat un adevărat scandal!

Mioara Roman a fost înmormântată luni la Cimitirul Reînvierea din București.

Oana Roman și Gabriela Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre, s-au ocupat până la cel mai mic detaliu, la biserică au împărțit pachete, dar și multe platouri cu colivă.

Mulți oameni s-au înghesuit când au fost împărțite pachetele de pomană, pe care Oana Roman le-a dat spre pomenirea mamei sale, așa cum e obiceiul.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri.

Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol. Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente!

Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece! Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau.

Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică! I-am lăsat să ia că mi-a fost milă. Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…”, a povestit Gabriela Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre.
Ce a pus Oana Roman în pachetele împărțite la înmormântarea Mioarei Roman

Totodată, proprietara firmei de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman a spus și ce mâncare era în pachetele împărțite.

„Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir.

Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman

Oana Roman și-a dorit tot ce e mai bun pentru înmormântarea mamei sale, sicriu alb, flori albe, până la limuzina gri, cu care a fost dus la cimitir trupul neînsuflețit al Mioarei Roman.

Despre costurile finale, Gabriela Lucuțar s-a ferit să vorbească.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine.

Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a mai spus Gabriela Lucuțar, potrivit click.ro.
Primul mesaj al Oanei Roman, după înmormântarea Mioarei Roman

La o zi de la înmormântare, Oana Roman a transmis un mesaj. A vrut să le mulțumească tuturor pentru mesajele de susținere, dar și familiei lui Pepe, care i-au fost alături la înmormântare.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral!

Mulțumesc celor care au venit să și ia rămas bun de la mama! Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama!

Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect! Isabela, minunea mea. Mulțumesc, Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tu desăvârşit!

Mulţumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulţumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri!

Mulțumesc Părintelui Cărămizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor opt preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoţionantă slujbă pentru mama”

Mulţumesc, mama pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și lubire! O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, este mesajul postat de Oana Roman, pe rețelele de socializare.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *