Ce a găsit Oana Roman în fața porții azi dimineață. Vedeta a rămas surprinsă

În această dimineață, pe data de 1 martie, de Mărțișor, Oana Roman a fost surprinsă plăcut. Vedetei nu i-a venit să creadă ce a primit. Iată ce a găsit ea în fața porții astăzi, într-o zi atât de specială!

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, iar ea vorbește des cu fanii ei. Recent, vedeta le-a arătat internauților ce a găsit în fața porții azi dimineață. Iată ce postare a făcut ea pe pagina de Instagram!

Ce a găsit Oana Roman în fața porții azi dimineață

În această dimineață, pe data de 1 martie, Oana Roman a găsit în fața porții două buchete de lalele galbene. Ea nu știe de la cine sunt aceste flori, însă a rămas plăcut surprinsă de acest gest.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, vedeta a publicat o fotografie cu cele două buchete, dar a scris și un mesaj, unde a transmis că se bucură de faptul că cineva s-a gândit la ea.

„Azi s-a gândit cineva la mine și mi-a lăsat flori la poartă”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Mioara Roman, motivul certurilor dintre Oana Roman și Marius Elisei?

Oana Roman a povestit că, acum aproape patru ani, în timpul despărțirii lor, Marius Elisei i-a reproșat că mama ei locuia în aceeași casă și era bolnavă, iar ea avea grijă de aceasta. Vedeta a explicat că s-a simțit pusă în situația de a alege între mama sa și căsnicie, când Marius Elisei a decis să pună capăt relației lor.

Mai mult decât atât, vedeta a transmis că nu l-a oprit pe Marius Elisei în momentul în care acesta a vrut să plece din casa ei.

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *