Durere fără margini, Cătălin Ştefănescu a murit la doar 29 de ani. Tânărul era campion naţional şi balcanic

Pierdere uriaşă pentru sportul românesc. Cătălin Ştefănescu, campion naţional şi balcanic, a murit înecat într-un lac, în Dâmboviţa.

Unul dintre cei mai buni culturişti români, campionul balcanic şi naţional Cătălin Ştefănescu, a murit duminică, în timpul unei banale partide de pescuit. Se pare că tânărul s-ar fi încecat, în circumstanţe încă neelucidate.

Cătălin ar fi împlinit 29 de ani săptămâna viitoare
Duminică dimineaţă, Cătălin a mers împreună cu un prieten la pescuit pe lacul de la Lazuri. După câteva ore bărbatul care îl însoţea a plecat până acasă, pentru a aduce ceva, însă când s-a întors l-a găsit spe sportiv înecat.

În ciuda apelului la 112 şi a sosirii rapide a ambulanţei, bărbatul nu a mai putu fi salvat. “În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Cătălin Ştefănescu ar fi împlinit săptămâna viitoare 29 de ani. El era căsătorit şi avea o fetiţă. Pe lângă activitatea de sportiv de performanţă, tânărul mai era şi antrenor personal de fitness, unul foarte apreciat în comunitatea locală din Târgovişte.

Vestea dispariţiei fulgerătoare a tânărului a căzut ca un trăsnet peste priteni şi familie, iar mesajele de durere au început să se reverse pe reţelele de socializare.

“Finuțul nostru, bun și blând, ne-ai sfâșiat sufletele! Așteptam să-ți spunem La mulți ani, peste o săptămână, acum te jelim. Soarele tău a apus prea devreme ! Nașul și nașa te vor păstra mereu în suflete! Dumnezeu să te primească lângă îngerii săi!”, este unul dintre sutele de mesaje triste.

Povestea lui Cătălin Ştefănescu a apărut în Revista Municipiului Târgovişte. Acolo a dezvăluit că s-a apucat de sport destul de târziu, în urmă cu zece ani, dar prin muncă asiduă a ajuns să participe în 2019 la primul său concurs, etapa zonală a Campionatului de Culturism, la Ploieşti, unde a ieşit pe primul loc.
A fost remarcat astfel de oficialii Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, fiind cooptat imediat în lotul naţional. În acelaşi an, Cătălin Ştefănescu a devenit campion naţional (categorie+Open), iar de la Campionatul Balcanic s-a întors cu medalia de aur.

După o pauză forţată de supraefort a revenit în competiţii la sfârşitul anului trecut, ocazie cu care a mai obţinut câteva succese, trecându-şi în palmares trofeele pentru categoriile culturism clasic şi culturism 80 kg, în cadrul Romania International Grand Prix 2022.
V-ar putea interesa

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *