Cristina Șișcanu Dă Cărțile Pe Față Și Spune Care Este Adevăratul Motiv Pentru Care Ea Și Soțul Ei Au Rupt Legătura Cu Finii Gabriela Cristea Și Tavi Clonda. Relația Dintre Aceștia S-A Destrămat De Mult, Iar Acest Lucru Nu A Rămas Un Secret În Lumea Mondenă. Abia Acum, Prezentatoarea TV A Dezvăluit De Ce Nu Mai Vorbește Cu Finii Ei.

Cele două cupluri își petreceau adesea timpul împreună, motiv pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda i-au ales nași pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Ruptura dintre ei s-a produs brusc, iar multă lume s-a întrebat de ce nu e mai urmăresc nici măcar pe rețelele de socializare. Până acum, situația nu a fost prea clară pentru admiratorii cuplurilor, dar Cristina Șișcanu a venit cu o explicație. Ce s-a întâmplat, de fapt, între nași și fini?

Se pare că între prietenie și rivalitate a fost un singur pas. De-a lungul timpului cuplurile Cristina Șișcanu -Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea – Tavi Clonda s-au tatonat în mediul online. De multe ori s-au acuzat, subtil, că ideile de conținut din social media „ar fi preluate”. Cu toate acestea, nu s-au dat niciodată nume. Fanii și-au dat imediat seama că este vorba de finii prezentatorilor de la Metropola TV.

În unul dintre videoclipurile postate de Cristina Șișcanu cu descrierea „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ‘lipit’ de mine niște lucruri utile în bucătărie”, chiar Mădălin Ionescu a făcut aluzie la „preluarea conținutului”.

„Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”, a făcut aluzie Mădălin Ionescu.

„Nu mă interesează eu știu cine sunt și ce fac”, a replicat Cristina Șișcanu.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cuplurile Cristina Șișcanu -Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea – Tavi Clonda
Urmăritorii celor doi prezentatori TV au intuit că ar fi vorba de Gabriela Cristea, fina celor doi. Mai mult, cineva nu s-a putut abține și a întrebat: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”.

„CE S-A ÎNTÂMPLAT DEPĂȘEȘTE LIMITELE IMAGINAȚIEI”, A FOST RĂSPUNSUL DAT DE CRISTINA ȘIȘCANU, FĂRĂ A EXPLICA CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE EI.

În urmă cu puțin timp, Cristina Șișcanu a dezvăluit că a fost foarte afectată după ce a fost trădată de câteva persoane apropiate. Se pare că acestea i-au înșelat încrederea. Prezentatoarea TV îi considera pe aceștia ca fiind parte din familia lor. Nici de data aceasta, vedeta nu a dat explicații concrete, dar fanii au fost de părere că se referă la Gabi Cristea și Tavi Clonda.

„AM TRĂIT CEVA CARE M-A EMOȚIONAT FOARTE TARE ÎN SENS NEGATIV, O TRĂDARE. O TRĂDARE FOARTE PUTERNICĂ LA CARE NU M-AȘ FI AȘTEPTAT. DIN PARTEA UNOR OAMENI APROPIAȚI, LA CARE AM ȚINUT FOARTE MULT, PE CARE I-AM IUBIT. FĂCEAU PARTE, PRACTIC, DIN FAMILIA NOASTRĂ EXTINSĂ, LUCRU CARE PE MINE M-A AFECTAT ENORM. CÂTEVA LUNI DE ZILE AM SUFERIT FOARTE TARE, APOI A TREBUIT SĂ MĂ IAU ÎN MÂINI ȘI SĂ MERG MAI DEPARTE”, A MĂRTURISIT CRISTINA ȘIȘCANU PENTRU ANTENA STARS.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *