Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas mută de uimire

În ultima perioadă, Oana Roman a traversat momente extrem de dificile, marcând unul dintre cele mai dureroase evenimente din viața sa – pierderea mamei, Mioara Roman.

O personalitate marcantă și îndrăgită din showbiz-ul românesc, Oana Roman a împărtășit cu admiratorii săi aceste clipe de tristețe profundă, în special prin intermediul rețelelor de socializare, unde a și anunțat vestea pierderii mamei sale.

Mioara Roman a fost iubită de sute de oameni

Mioara Roman, o figură respectată și recunoscută pentru contribuția sa în spațiul public și social românesc, a încetat din viață la venerabila vârstă de 83 de ani, pe 23 februarie 2024, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Oana Roman, profund afectată de acest deces, a organizat parastasul de nouă zile, conform tradiției, pentru a-i onora memoria mamei sale dragi.

În această perioadă de doliu, Oana a mărturisit despre vizita la mormântul mamei sale, unde a avut parte de un gest emoționant și neașteptat. În ziua de 1 martie, simbol al reînnoirii și speranței, vedeta a descoperit la mormânt un mărțișor, semn că cineva s-a gândit cu drag la mama sa și a dorit să-i transmită un ultim omagiu, respectând astfel o tradiție profund înrădăcinată în cultura românească.

Mioara Roman a primit un mărțișor la mormânt de la cineva care a apreciat-o mult.

„Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama.”, a fost mesajul lăsat de Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman trece prin momente de cumpănă

Această descoperire a adus un strop de alinare în sufletul greu încercat al Oanei Roman, reamintindu-i de iubirea și respectul pe care oamenii încă i le poartă mamei sale. Prin intermediul acestei mici dar semnificative atenții, vedeta a simțit că legătura dintre ea și mama sa rămâne puternică și că amintirea acesteia va continua să fie celebrată.

Oana Roman se confruntă cu această pierdere într-un moment în care viața sa profesională îi aduce succes, dar planul personal este marcat de provocări, inclusiv de divorțul de Marius Elisei, cu care a împărtășit atât momente fericite, cât și dificile, de-a lungul a zece ani de căsnicie.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mesajul Oanei Roman și gestul descoperit la mormântul mamei sale reprezintă un exemplu emoționant de dragoste, respect și recunoștință, într-un moment de profundă tristețe și pierdere. Este o mărturie a modului în care amintirile și legăturile afective supraviețuiesc, oferind consolare și speranță chiar și în cele mai grele momente.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *