Marinela Chelaru a rămas a nimănui! Celebra actriță a fost dată uitării de foștii colegi, după 4 AVC-uri: ”Nu mai au nevoie de mine”

Marinela Chelaru, icoana teatrului românesc și interpretă a numeroase personaje memorabile de-a lungul anilor, se regăsește acum privind cu nostalgie programele de Revelion. Cu patru AVC-uri suferite, o povară fizică și emoțională grea, actrița se simte uitată de lume, deși ar dori să revină pe scenă și să experimenteze din nou aplauzele publicului. În ciuda acestor provocări, Marinela Chelaru se consolează cu gândul că va trebui să-și continue viața fără a mai simți aprecierea publicului.

În lunga ei carieră, Marinela Chelaru și-a încântat mereu publicul în noaptea de Revelion, rareori petrecând această sărbătoare acasă. Cu toate acestea, la vârsta de 63 de ani, după multiple intervenții chirurgicale și patru AVC-uri suferite în ultimul an, ea se vede nevoită să accepte că vremurile de altădată nu vor reveni. Cu o doză de tristețe și încă cu speranța în suflet, actrița privește programele de Revelion cu un amestec de nostalgie și dorința că cineva își va aminti de ea și îi va oferi șansa de a se întoarce pe scenă.

Marinela Chelaru primește o pensie mică, după o viață dedicată actoriei
Marinela Chelaru nu a ezitat să împărtășească că, în prezent, se confruntă cu dificultăți majore în a-și gestiona viața financiară cu pensia actuală. Cu toate acestea, chiar și când este departe de luminile scenei, ea își satisface toate poftele culinare, găsind bucurie în micile plăceri ale vieții.

„Nu mai am niciun proiect, nu m-a mai căutat nimeni. M-aș întoarce și la catedră, dacă m-ar chema. Dar nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii. Dar viața merge înainte. Mă descurc cum pot. Mă simt însă mult mai bine. Nu mă interesează nimic, de sănătate am nevoie.

M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria. M-ar mai scoate din starea și situația în care sunt. Pentru că e greu. Am ieșit cu 1400 lei pensie. Ne-au mai dat 300, acum am 1700. Dar medicamentele costă 4000. Și nu sunt toate compensate. Dacă nu-l aveam, dacă nu era soțul, era nasol. Dar ce să fac, să mă duc să mă milogesc? Niciodată!

La mine nu vrea să vină Moș Gerilă cam deloc, nicio dorință nu mi se îndeplinește. În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin. Mă enervează neputința mea. Sunt tăiată ca Iisus, sunt ciopârțită rău. Operată peste tot. După intervenția pe cord făceam genuflexiuni. Seara dinainte, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am dorit doar ca operația să nu fie vizibilă. Și așa a fost. Același medic a operat-o și pe Marina Voica. Și uite ce cântă și dansează acum. Nu are treabă. Nu mă las. Trebuie să-mi fie bine, e nevoie să mai treacă ceva timp”, a declarat actrița pentru Cancan.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *