Horoscop pana pe 17 martie 2024, cu Cristina Demetrescu.

Berbec

Traverseaza aceasta perioada in care axa Fecioara-Pesti este destul de apasatoare, se pot confrunta cu probleme de sanatate, pot sa faca investigatii, dar sunt scutiti de aceste apasari si cauta mai mult in subconstient sau in lumile subtile. Poti sa mergi pe calea incercarilor sau a iluminarii. Oricum, tot la iluminare ajungi.

Taur

Este o perioada in care semnele, un anumit tip de ghidaj, i-ar putea sa ii ajute sa se descurce mai bine in labirintul constrangerilor si sa ii ajute sa gaseasca solutii pentru anumite probleme de zi cu zi. Te intalnesti acum cu o situatie si s-ar putea sa fie relevanta peste un timp. E bine sa fie atent in aceasta perioada.

Gemeni

Au inca o perioada in care se pot teme pentru linistea lor, pentru sanatatea lor, pentru parinti, pentru casa. Gemenii si Sagetatorii sunt cei mai loviti de aceasta axa Fecioara-Pesti aflata in tensiune cu axa Gemeni-Sagetator. Zodiile duble sunt mai marcate in aceasta perioada. Dar sunt vesti bune din punct de vedere profesional si le invie optimismul.

Rac

Racii nu ar trebui sa plece la drum, acolo ar fi risc de accident sau imbolnavire. Sunt tematori in ceea ce priveste interviurile, examenele, dar altfel harta lor e foarte buna, adica sunt pe cai mari si trebuie sa treaca peste teama.

Leu

Leii se pot ingrijora din punct de vedere al banilor, poate au consumat ce au pus deoparte. Nu e o perioada foarte buna pentru investitii. Ei sunt intr-o perioada de schimbare pentru ei si trebuie sa se focuseze bine pe aceste schimbari.

Fecioara

Fecioarele sunt mai marcate de Lilith, Luna neagra le pune in situatia de a despica firul in patru, cauta anumite solutii, dar nu acolo unde trebuie. Trebuie sa isi faca curaj si sa faca anumite schimbari.

Balanta

Balanta isi adapteaza conditiile de la locul de munca in functie de sanatate sau poate sa nu fie vorba de sanatate, poate sa fie vorba de un copil. Temerea lor este ca nu vor fi intelese. Pe de alta parte, Venus ajuta la solutionarea acestor probleme.

Scorpion

Scorpionii pot avea unele probleme emotionale, sentimentale, in special cu copiii. Sunt Scorpioni care cauta solutii pentru a face copii, iar pentru altii, copiii care au crescut ridica niste probleme. Ei dau vina pe prietenii care nu ii sustin de mult, dar noi singuri trebuie sa gasim solutia indiferent cu ce problema ne confruntam.

Sagetator

Sagetatorii intra la pachet cu Gemenii, sunt si ei preocupati fata de unele probleme de sanatate. Dar au o si perioada foarte buna, desi si pe ei axa Fecioara-Pesti ii duce la situatii de descurajare, teama, adica e putin instabila perioada.

Capricorn

Capricornul demareaza greu actiunile legate de examene, se mobilizeaza greu sa invete. Mai periculos e pentru cei tineri, dar aceste lucruri pot fi tinute in echilibru.

Varsator

Varsatorii sunt cei care il au pe Pluto si pe Marte. Nu stiu daca cineva si-ar dori aceste energii, care sunt si grele, dar determina si schimbari. Unii ii admira, altii spun ca sunt foarte duri. Dar daca au functii de conducere, atunci trebuie sa taie in carne vie.

Pesti

Pestii amana o interventie chirurgicala, s-ar putea sa existe niste solutii pentru ei, mai putin invazive. Poate amana din fler, nu vreau sa dau sfaturi generalizate, doar sa caute alte sfaturi, dar tot la specialist.

About User

Check Also

HOROSCOP SPECIAL: Venus in BERBEC. Un tranzit care aduce iubire si speranta!

Venus in Berbec: 5 – 29 aprilie Venus este planeta iubirii si indica intr-o tema …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *