GROAZNIC! Nostradamus, cele mai sumbre previziuni pentru 2022. Război între cele mai puternice state

ADS Publicitate

Celebrul profet are predicţii sumbre şi pentru anul viitor. Ce se întâmplă cu economia, ce se întâmplă cu pandemia şi unde lovesc cele mai sumbre războaie.

ADS Publicitate

Nostradamus are preziceri sumbre pentru 2022. Sunt mulți cei care așteaptă cu nerăbdare anul 2022, deoarece consideră

ADS Publicitate

că nu poate fi mai rău decât în ​​2021. Mai puțin entuziaști vor fi oamenii care au încredere în predicțiile lui Nostradamus. Acesta este un astrolog renumit și
savant al universului ezoteric al secolului al XVI-lea. Acest profet este renumit pentru artele sale de previziune, capabil să citească viitorul.

De-a lungul anilor, a făcut multe predicții interpretate de experți care par să se fi adeverit, inclusiv ceva apropiat de coronavirus. un interes major nu numai în rândul oamenilor de știință și cercetătorilor, ci și în rândul oamenilor obișnuiți.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Războiul va începe din cauza rivalității dintre cele

două state- Statele Unite și China. Dar oamenii vor muri nu numai în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

Profetul francez a făcut multe preziceri despre est și China. Unele dintre tratatele sale spun că în 2022 China va dobândi statutul de superputere și de acolo, din Est, vor veni în lume noi politici ambițioși tirani, care vor subjuga aproape toate statele.

Potrivit renumitului profet Nostradamus, în 2022 starea economiei globale se va stabiliza. Cel puțin, așa interpretează experții catrenele

lui Nostradamus. Însă, în ciuda fluxului de emigranți din alte țări, țara își va putea consolida poziția economică pe piața mondială.

Mulți oameni vor începe să stăpânească noi tipuri de câștiguri.

Judecând după previziunile despre Nostradamus, artizanii și oamenii care lucrează pe teren vor fi solicitați în 2022. scrie romaniatv

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *