Ce a găsit soţul Ioanei Tufaru în gunoi întrece orice imaginaţie. De necrezut: L-a luat

Ioana Tufaru a mărturisit că este fericită în căsnicie, iar soţul ei îi face mici surprize, în fuctie de posibilităţi. În cadrul unei emisiuni TV, ea a făcut dezvăluiri despre viaţa lor de cuplu, dar a dat detalii şi despre o surpriză inedită venită din partea lui Ionuţ.

Ioana Tufaru şi Ionuţ sunt căsătoriţi şi au împreună un copil. Cei doi au fost în platoul unei emisiuni TV, unde au vorbit despre viaţa lor de cuplu. Ioana a mărturisit că într-o zi soţul ei a găsit un obiect inedit în gunoi, în timp ce matura.

Este vorba despre un inel, despre care spune că nu e valoros, dar i-a purtat noroc. Mai mult, fiica Andei Călugăreanu susţine că Ionuţ o răsfaţa mereu şi se înţeleg foarte bine, chiar dacă se confrunta cu destule probleme.

“Ionuţ este un om generos și mereu îmi face cadouri. Din puținul nostru reușim să ne facem viața frumoasă și fericită. Chiar nu ne lipsește nimic, iar eu mă simt o femeie apreciată. Câteodată mai împrumutăm bani, dar mereu ne achităm datoriile. În plus, la salariu, iubitul meu îmi face mereu o surpriză.

Îmi cumpără ori o bluză, ori bijuterii că știe că îmi plac. Are și noroc, nu am ce să zic. De curând a găsit un inel pe o alee, în timp ce mătura, la serviciu, și pentru că era pustiu și nu-l caută nimeni, l-a luat și mi l-a dat mie. Nu e valoros, dar mi-a purtat noroc până acum”, a spus Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare au devenit oficial soț și soție în septembrie 2019. Fiica Andei Călugăreanu a spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă, unindu-și destinul cu Ionuț Aramis Mardare, cu care are un băiețel. Ioana Tufaru s-a bucurat că a renunțat la numele de familie al tatălui ei și a luat numele soțului, Mardare.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *