Oana Roman Despre Adevăratul Motiv Pentru Care Marius Elisei Nu A Fost La Înmormântarea Fostei Soacre

Oana Roman a vorbit despre care este adevăratul motiv pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman.

Oana Roman traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Cu doar o săptămâna în urmă, fiica fostului premier, Petre Roman, și-a pierdut mama. Aceasta a avut în jurul ei mai multe persoane care au susținut-o și au ajutat-o să poate să organizeze funeraliile. Totuși, marele abesent a fost Marius Elisei, cel care i-a fost soț Oanei Roman și cu care are și un copil.

Lumea a început să speculeze și să ridice semne de întrebare cu privire la lipsa acestuia de la înmormântare. Totuși, adevăratul motiv a fost explicat chiar de Oana Roman într-un interviu. Se pare că starea de sănătate a Mioarei Roman a fost unul dintre principalele motive pentru care cei doi au ajuns la divorț.

La momentul respectiv, Mioara Roman locuia cu Oana și cu Marius, iar bărbatul nu a mai putut suporta această situație și a plecat. Mai mult de atât, Oana Roman a mai afirmat faptul că la momentul respectiv a plecat cu banii pe care începuseră să îi câștige din site, iar fiica fostului premier nu avea deloc acces la ei.

„Prima ruptură importantă, despre care am vorbit atunci amândoi, a fost în luna decembrie a anului 2020, când, atunci, motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în aceea perioadă. Și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că este bolnavă și că trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus: „ok, eu plec, divorțăm”.

Eu nu l-am oprit. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu am să-l opresc. Numai că eu nu l-am oprit. El a plecat, s-a mutat. Avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, firma era a lui, eu nu aveam acces nici la bani, nici la card, nici la nimic”, a povestit Oana Roman.

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15-21 aprilie 2024. Racii au nevoie de ajutor, nu se mai pot descurca în această situație

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Această săptămână este plină de oportunități pentru tine, Berbec. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *