O tristă știre despre marea noastră artistă… Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai venerate și respectate figuri artistice din România, se confruntă în prezent cu o perioadă extrem de dificilă, care îi afectează profund starea de spirit. La vârsta de 81 de ani, această legendă a muzicii populare românești se vede confruntată cu o suferință adâncă, un ecou al războiului care îi tulbură sufletul.

Cunoscută pentru talentul său incontestabil, Sofia Vicoveanca a câștigat inimile publicului nu doar prin măiestria sa artistică, ci și prin sinceritatea și deschiderea cu care a împărtășit bucuriile și greutățile vieții sale în întreaga sa carieră. Artista nu a ezitat niciodată să își dezvăluie vulnerabilitățile și să împărtășească momente intime cu fanii săi. Recent, ea a împărtășit cu sinceritate povestea ei despre cum războiul a reacut asupra ei și a familiei sale.

Copilăria Sofiei Vicoveanca a fost marcată de absența tatălui, care a fost prizonier de război, lăsând o rană adâncă în inima și mintea tinerei. Mai mult, faptul că țara natală a mamei sale, Ucraina, se află în mijlocul unui conflict devastator, agravează starea ei psihică. Sofia a mărturisit că urmărirea știrilor și a suferințelor copiilor ucraineni o afectează profund, ajungând chiar să slăbească în greutate din cauza stresului. “Am pierdut 4 kilograme doar uitându-mă la televizor și văzând suferința copiilor ucraineni. Traumele pe care le vor purta acești copii vor fi de neimaginat. Eu am trăit foametea după război”, a mărturisit artista cu sinceritate.

Încă din copilărie, Sofia Vicoveanca a avut o legătură profundă cu spiritualitatea și credința, trăind o viață închinată rugăciunii și postului. Cu toate acestea, în prezent, artista se confruntă cu dificultăți în a-și practica credința așa cum și-ar dori, fiind descurajată de invazia de fani care îi încalcă intimitatea în locurile sacre. Ea preferă să își găsească liniștea și să se roage în intimitatea casei sale decât să se confrunte cu aceste intruziuni. “Nu mai merg des la biserică acum. Vin mereu unii și alții și mă împing să facem poze, chiar și în fața icoanelor. Eu refuz și îmi caut liniștea, iar unii mă judecă drept arogantă, dar cum poți să faci selfie în biserică?!”, a explicat Sofia Vicoveanca.

Cu toate greutățile și suferințele sale, Sofia Vicoveanca rămâne un exemplu de perseverență și pasiune pentru muzica populară. Cariera sa îndelungată și dragostea fanilor sunt surse de bucurie și împlinire pentru această artistă remarcabilă. Deși confruntată cu provocări personale și emoționale, ea continuă să își ofere darul muzicii și să împărtășească emoții și trăiri cu cei care o iubesc și o admiră.

SURSA : https://stiriletv.ro/

About User

Check Also

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2024. Vărsătorii și Peștii au parte de oportunități interesante, iar Berbecii trec prin provocări

Această săptămână ar putea aduce oportunități interesante pentru cariera multor zodii. Stelele arată că vărsătorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *