Cunoscută artistă, în doliu. I-a murit sora, iar după tatăl:

ADS Publicitate

O cunoscută artistă de muzică populară din România este în doliu în aceste momente, asta după ce atât sora ei, cât și tatăl ei, au încetat din viață.
Nu, nu este vorba despre un accident fiindcă au murit în perioade diferite, însă pierderile au îngenuncheat-o pe cântăreață. Iată despre cine este vorba, de fapt, dar și cum s-a întâmplat totul.
Ediția din această seară de la Acces Direct a venit cu noi informații din lumea mondenă, de data aceasta fiind vorba despre unele triste, asta fiindcă o interpretă de muzică populară este distrusă de durere.

ADS Publicitate

Artistă cunoscută, în lacrimi după moartea surorii și a tatălui ei
Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni alta decât Ionela Moruțan.

ADS Publicitate

Îndrăgita interpretă de muzică populare este sfâșiată de durere în aceste momente, asta după ce tatăl ei a încetat din viață în urmă cu aproximativ două săptămâni.
Durerea însă și suferința sunt și mai mari când artista își aduce aminte de faptul că tatăl ei a murit cu gândul la sora ei, care a murit în urmă cu 9 ani la vârsta de doar 41 de ani.
De atunci, tatăl ei s-a îmbolnăvit foarte tare, astfel că nu a mai putut trece peste moartea fiicei lui.

Tatăl Ionelei Moruțan a murit de ziua de naștere a fiului ei
Tatăl Ionelei Moruțan suferea de Alzaimer de mai mult timp, iar pierderea fiicei sale l-a pus la pat, deși în jurul lui avea numeroase persoane dragi, precum restul fiicelor, cât și nepoții. Nimic nu a mai contat pentru el, astfel că pe zi ce trece era din ce în ce mai rău.

Din nefericire, ziua de 6 iulie a fost una tragică pentru artistă!
Deși trebuia să se bucure de ziua de naștere a fiului ei, nu a putut face acest lucru, asta deoarece tatăl ei a plecat către ceruri, la fiica lui pe care o iubea nespus de mult.
„Simtea ca o sa moară, sora mea stia. (…)

După ce am ingropat-o, tata s-a răcit foarte tare. (…) A căzut la pat și nu a mai vrut să lupte. I-am zis ca trebuie să isi revina si el a zis ca vrea să plece cu Dorina. (…) Avea și Alzaimer iar apoi s-a agravat totul. (…)
De ziua fiului meu a murit. De atunci ziua mea de nastere este impărtita in două pe data de 6 iulie. Una suspina și alta rade. (…)”, a povestit Ionela Moruțan la Acces Direct.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *