Accident devastator în Dolj. Doi vecini au murit, după ce mașina lor a fost izbită de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani

ADS Publicitate

Accident tragic în această după amiază în localitatea Băilești din județul Dolj.

ADS Publicitate

Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost izbită de o alta condusă de un tânăr de 20 de ani.

ADS Publicitate

Aceștia au fost striviți în impact.

În urmă cu doar câteva momente, un tragic accident a avut loc în localitatea Băilești din județul Dolj. O mașină care circula regulamentat a fost izbită de o alta condusă de un tânăr de doar 20 de ani.

Autoturismul băiatului a intrat pe contrasens și a izbit din plin mașina în care se afla un bărbat în vârstă de 69 de ani și o femeie de 56 de ani. Ambele persoane au murit pe loc în impact, fiind striviți de către autoturismul tânărului de 20 de ani.

Autoturismul șoferului de 20 de ani s-a răsturnat
Potrivit informațiilor Antena 3, autoturismul tânărului de 20 de ani s-a răsturnat în urma impactului uriaș, iar șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Deși medicii au încercat să-i salveze pe cei doi oameni aflați în autoturismul avariat, din păcate a fost declarat decesul după câteva zeci de minute. Ambii erau vecini, iar în aceste momente autoritățile fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza care a declanșat accidentul.

În acest caz a fost dechis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, iar șoferul urmează să fie audiat pentru a preciza ce s-a întâmplat și cum a pierdut controlul volanului izbindu-se de mașina care mergea regulamentar.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *