Apar noi detalii înfiorătoare în cazul Mihaelei, tânăra de 29 de ani moartă în accidentul din Iași. Femeia era însărcinată cu al doilea copil, iar în momentul tragediei conducea cu viteză, grăbindu-se spre muncă S-a stins împreună cu bebelușul din pântece.

ADS Publicitate

România deţine primul loc în Europa la accidente cu victime, dar toate statisticile pălesc atunci când avem în faţă tragedii care îţi fac pielea de găină. Este şi cazul Mihaelei, tânăra de la Iaşi, care a murit strivită de un cap de pod în loc să ajungă acasă la copilul care o aştepta de Moş Nicolae.

ADS Publicitate

Tragedie în familia unei tinere din Iași, după un accident nefericit din cauza stării proaste a carosabilului. Mihaela, în vârstă de doar 29 de ani, și-a pierdut viața în accidentul petrecut în timp ce conducea spre locul de muncă. Aceasta a pierdut controlul volanului și, din nefericire, a derapat într-un șanț, apoi într-un cap de pod. Mihaela era însărcinată cu al doilea copil, scrie presa locală. Soţul femeii decedate a acuzat drumarii că nu şi-au făcut treaba.
Accidentul tragic care a îndoliat mai multe familii a avut loc în jurul orei 9 dimineaţă, între localităţile Oprişeni şi Ţuţora. Mihaela Talmaciu pleca spre Iaşi, la serviciu, la volanul unui autoturism Volkswagen Golf. Se pare că femeia circula cu viteză, iar centura de siguranţă nu o avea pusă tocmai din cauza sarcinii. Într-o curbă, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a intrat pe sensul opus de mers, apoi autoturismul a căzut în rigola de pe marginea drumului, unde a lovit violent un podeţ. Femeia a fost proiectată prin parbriz în rigolă, unde a murit în scurt timp din cauza rănilor suferite. “La data de 6 decembrie, în jurul orei 9, poliţiştii rutieri ieşeni au fost sesizaţi despre un faptul că un autoturism s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localităţii Ţuţora, iar o şoferiţa este încarcerată. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

ADS Publicitate

„Ochii ei albaştri şi senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul”

Localnicii au spus jurnaliştilor că femeia moartă era însărcinată cu al doilea copil. “O cunoşteam bine, era o femeie foarte bună. Terminase facultatea de Drept şi aştepta al doilea copil. Celălalt are câţiva anişori. Ea lucra ca recepţioneră la o clinică din Iaşi”, a spus un localnic din sat. În scurt timp de la producerea accidentului, la locul respectiv a venit şi soţul femeii, care a reproşat poliţiştilor cât şi celor din localitate faptul că drumul era alunecos în momentul producerii accidentului rutier. De altfel, cât timp jurnaliştii au documentat cazul la faţa locului, pe drum au trecut două sărăriţe. Dureros este faptul că, în timp ce tânăra se afla moartă lângă autoturism, colegii acesteia de serviciu o sunau zadarnic.

Astăzi s-a stins un om a cărui privire angelică ne cuprindea pe toţi. Ochii ei albaştri şi senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul. Într-o zi de sărbătoare a plecat dintre noi Mihaela, cea plină de entuziasm şi iubire. Cu regret, OAMINI anunţă că de astăzi avem un înger în ceruri. Drum lin, Mihaela. Dumnezeu să te aibă în pază!”, au scris aceştia pe o reţea de socializare.

About User

Check Also

„Fata aveai impresia că doarme, dar nu a fost așa”. Declarațiile unui martor la accidentul din Tulcea care a dus la moartea tuturor celor aflați mașină

ADS Publicitate Un preot a fost martor la tragicul accident care a avut loc în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *