Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Jador. Gestul care i-a dat de gol pe cei doi artiști că ar avea o relație

ADS Publicitate

Andreea Bălan a mers la Xtra Night Show cu primele detalii, după ce a fost surprinsă sărutându-se în mașină cu manelistul Jador.

ADS Publicitate

Ea lasă de înțeles că a fost doar o aventură de o noapte, nu este într-o relație cu manelistul. Susține că ea și Jador sunt numai colegi și muncesc împreună pentru a lansa o piesă.

ADS Publicitate

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost prinsă sărutându-se cu Jador: „Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună” 1

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…)

Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan susține că nu este într-o relație în prezent. Vedeta a ținut să precizeze că ea și Jador au același impresar, motiv pentru care au foarte multe concerte și proiecte împreună în această perioadă.

„Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a adăugat cântăreața, potrivit spynews.ro.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *