Mariana este considerată sosia Denisei Răducu. Tânăra a devenit virală pe TikTok, după ce a postat mai multe videoclipuri.

ADS Publicitate

Mariana este considerată sosia Denisei Răducu. Tânăra a devenit virală pe TikTok, după ce a postat mai multe videoclipuri. Inițial, fanii au crezut că este vorba de imagini mai veche cu artista, dar nu, căci Mariana seamănă izbitor cu regretata cântăreață.

ADS Publicitate

n urmă cu mai bine de un an, au apărut mai multe imagini cu o tânără care seamănă izbitor cu Denisa Răducu. Fanii au fost surprinși să vadă asemănarea, iar de atunci Mariana a devenit virală pe TikTok.

ADS Publicitate

de curând, tânăra a postat noi imagini în mediul online, iar oamenii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

În această vară, se împlinesc șase ani de când Denisa Răducu, a murit după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Familia trece, în continuare, prin momente dificile și îi este greu să treacă peste pierderea artistei.

Fanii regretatei cântărețe nu au uitat-o, astfel că, pe TikTok, au apărut mai multe videoclipuri în care apare Denisa Răducu când era în viață. La fel au crezut și internauții, atunci când au văzut mai multe imagini cu Mariana, cea despre care se spune că este sosia artistei.

Femeia seamănă izbitor cu ea, iar de curând, în mediul online, a distribuit un videoclip care i-a emoționant pe fani. Mariana s-a filmat, în timp ce, pe fundal, se aude una dintre melodiile Denisei Răducu.

Se pare că oamenii nu au uitat-o pe artistă nici la aproape șase ani de la moartea sa, iar fanii au luat secțiunea de comentarii cu asalt.

Tânăra a devenit virală pe TikTok

Nu este pentru prima dată când imaginile cu Mariana s-au viralizat. Mulți dintre fani au sfătuit-o pe Mariana să încerce să ia legătura cu familia regretatei artiste, care poate și-ar dori să o cunoască.

Cu toate că au fost mai multe comentarii de acest fel, tânăra a preferat să nu dea curs discuțiilor.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *