Bărbatul care a vindecat de CANCER 5000 de oameni cu ajutorul unei rețete care distruge orice tip de TUMORĂ

ADS Publicitate

Rick Simpson a mers la o dezbatere in Belgrad, fiind solicitat in vederea clarificarii tratamentului pe baza de canabis,aplicat la 5000 de bolnavi de cancer.

ADS Publicitate

Simpson crede ca aceasta planta, utilizata de secole in tratarea anumitor boli precum epilepsie, diabet, scleroza multipla, poate trata si cancerul.

ADS Publicitate

Rick Simpson este dovada vie ca planta, numita canabis, vindeca tumori, deoarece el s-a vindecat cu ajutorul canabisului, in urma cu 12 ani de o forma urata de cancer de piele.

Rick Simpson a fost operat in anul 2002, de leziuni la nivelul fetei, insa fara vreun rezultat. In acel moment medicii i-au spus ca nu mai este nimic de facut pentru el.

Leziunile au reaparut, iar Rick, vesnic interesat de puterea curativa a plantelor, s-a gandit ca trebuie sa existe o solutie si pentru problema lui.

Intr-o zi, in timp ce isi analiza cicatricile, si-a amintit de un studiu citit cu ceva timp in urma, legat de puterea curativa a canabisului, asa ca a inceput sa puna ulei din canabis pe leziuni, dupa care le-a acoperit cu un bandaj.

In doar cateva zile, leziunile au disparut iar fata lui era din nou limpede si curata. Fericit fiind, a inceput sa le spuna tuturor din jur cum a reusit sa se vindece singur, insa nimeni nu era interesat de aceasta „teorie”. Rick spune ca oamenii au ras pur si simplu de el si ca nimeni nu il credea.

Rick si-a propus insa sa nu fie ridiculizat, asa ca a inceput sa ajute oamenii bolnavi de cancer.

Un caz interesant este acela al unui batran in varsta de 80 de ani, cu cancer pulmonar, caruia i se spusese ca mai are de trait doar 48 de ore.

Fiul acestuia l-a adus la Rick intr-o stare deplorabila. Avea rani deschise la nivelul membrelor inferioare si abia respira.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *