Am să strig durerea lui, că tatăl lui nu a putut”. Momente cumplite de la înmormântarea lui Luca, băiețelul lovit de TIR, în Lețcani

ADS Publicitate

Luca, băiețelul care și-a pierdut viața, în Lețcani, după ce a fost lovit în plin de un TIR, în timp ce traversa alături de tatăl său și de fratele lui, a fost înmormântat. Familia acestuia este răpusă de durere și așteaptă să se facă dreptate în numele celui mic.

ADS Publicitate

Luca a murit miercuri, 19 aprilie, pe o trecere de pietoni din Lețcani, iar înmormântarea a fost făcută în urmă cu două zile, pe 22 aprilie. Sute de persoane au venit să îl conducă pe Luca pe ultimul drum.

ADS Publicitate

Luca, băiețelul de trei ani lovit de TIR în Lețcani, a fost înmormântat

Sâmbătă, Luca a fost înmormântat, după ce și-a pierdut viața în mod tragic, pe trecerea de pietoni, după ce a ajuns sub roțile unui TIR.

Slujba de înmormântare a fost oficializată de trei preoți, iar Luca a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane.

Doi ursuleți de pluș au fost așezați în mașina mortuară. Peste 300 de persoane au fost alături de familia îndurerată, aducând zeci de coroane și sute de trandafiri și sute de crizanteme albe. Slujba a fost ținută de trei preoți.

Mama lui Luca nu a putut vedea cum fiul ei este condus pe ultimul drum. Două rude au sprijinit-o, pentru a putea merge. Ceilalți membri ai familiei nu și-au putut stăpâni lacrimile, iar, în momentul în care au ajuns la trecerea de pietoni unde Luca și-a pierdut viața, au cedat.

Domnule, de ce nu ați venit atâția când a trebuit? De ce? Să vorbească! Că lumea nu mai vorbește și nu mai aude lumea… Dragii noștri, îndurerații noștri! Durerea mea sa vorbească, durerea noastră sa nu o aibă nimeni!

Dragul nostru, îngerașul nostru! Fă o minune, Doamne, fă-ți auzită durerea, Luca! Luca, fă o minune pentru întreaga lume, că lumea nu a făcut nimic pentru tine”, a strigat bunica lui Luca, conform bzi.ro.

„am Să Strig Durerea Lui, Că Tatăl Lui Nu A Putut”. Momente Cumplite De La înmormântarea Lui Luca, Băiețelul Lovit De Tir, în Lețcani

Peste 500 de persoane l-au condus pe Luca pe ultimul drum

Peste 500 de persoane, cele mai multe impresionate de tragedia prin care familia lui Luca trece, au luat parte la înmormântare. Copiii care l-au condus pe ultimul drum au primit baloane albe și, când sicriul micuțului a fost scos din biserică, le-au dat drumul.

„Am să urlu și am să strig durerea ta, Luca. Copilașul meu nu-și poate striga durerea, durerea ta o strig eu”, a plâns, din nou, bunica micuțului. O rugăciune a fost citită de către preoți și pe trecerea de pietoni, unde accidentul a avut loc.

Mama lui Luca nu a putut suporta nici ea durerea. Ajunsă la cimitir, acesteia i s-a făcut rău și nu s-a putut apropia de mormânt. Familia vrea doar să se facă dreptate, chiar dacă acest lucru nu îl va aduce înapoi pe copil.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *