Breaking News

Moment în care românca, mamă a doi copii, a rezervat primul zbor către provincia pakistaneză Punjab, şi dusă a fost. Ce s-a întâmplat acolo depăşeşte orice imaginaţie

ADS Publicitate

O româncă, în vârstă de 50 de ani și-a găsit dragostea vieții sale pe Facebook. Femeia s-a căsătorit cu un pakistanez de 36 de ani, după ce au vorbit timp de patru luni pe rețelele de socializare.

ADS Publicitate

Povestea pe larg, în articolul de mai jos.

ADS Publicitate

O vorbă din popor spune așa: „În dragoste și în război este permis orice”.

Așa a procedat și o româncă și nu a ținut cont de limite și de prejudecăți, așa că a ales să se căsătorească cu un bărbat de origine pakistaneză pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Pentru a se putea înțelege, cei doi foloseau Google Translate, apoi, după patru luni au decis să se vadă pentru prima dată.

A fost cu noroc, asta pentru că a fost dragoste la prima vedere și imediat după, amorezii s-au căsătorit, potrivit Daily Pakistan.

Cea care a făcut primul pas a fost româncă de 50 de ani, divorțată și mamă a doi copii, care a călătorit pe o distanță de 4.000 de km, tocmai în Mian Channu, un oraș din districtul Khanewal din provincia pakistaneză Punjab, totul pentru a-și întâlni dragostea.

Românca, inspirată de fragmentele din Naat pe care soțul ei obișnuia să le posteze pe Facebook

Cei doi s-au cunoscut după ce românca distribuia fragmentele din Naat și a fost fascinată de poeziile pe care soțul ei le recita.

Azam Hanif, pakistanezul de 36 de ani este de profesie „na’at khawan”, o persoană care recită din Naat, poezii care îl slăvesc pe profetul islamic Mahomed.

La nuntă, românca a purtat o rochie specifică tradițiilor din provincia Punjab, iar pe mâini avea mai multe desene din Henna.

Desenele pictate cu Henna reprezintă un obicei care aduce sănătatea și prosperitatea într-o căsătorie.

About User

Check Also

O mireasă a trăit șocul vieții, chiar înainte de nuntă. Femeia l-a surprins pe mire în timp ce era alăptat de mama lui

ADS Publicitate Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride, a dezvăluit povestea unei mirese care și-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *