Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima oară. Prima imagine cu bebelușul / FOTO

ADS Publicitate

Daniela Crudu se află în al nouălea cer! Fosta asistentă TV a născut în cursul zilei de ieri. Acum, cu puțin timp în urmă, vedeta din showbiz-ul de la noi a postat și primele imagini cu bebelușul.

ADS Publicitate

Daniela Crudu radiază de fericire! Dacă în urmă cu câteva zile se bucura de ultimele poze cu burtica de graviduță, iată că, acum, vedeta din showbiz-ul românesc a născut. Anunțul a fost făcut chiar de brunetă prin intermediul rețelelelor sociale.

ADS Publicitate

Daniela Crudu este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă nimeni nu se aștepta atunci când a dat marea veste în care a anunțat că este însărcinată, iată că acum vedeta a anunțat că a născut.

Chiar în mediul online, în urmă cu puțin timp, Daniela Crudu a postat două imagini, una de pe patul de spital, în care se vede și chipul nou-născutului, iar în cea de a doua aceasta apare după procedura de cezariană.

Mai mult decât atât, primele imagini cu bebelușul au fost distribuite chiar de brunetă, prin intermediul rețelelor sociale. Daniela Crudu a născut prin cezariană, exact așa cum își dorea și atunci când a făcut anunțul legat de sexul copilului.

Daniela Crudu a pregătit camera bebelușului

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu a postat pătuțul micuței pe rețelele sociale. Astfel că, asistenta TV a optat pentru culoarea roz. Mai mult decât atât, pătuțul bebelușului este personalizat chiar cu numele pe care bruneta l-a ales, dar și cu câteva mesaje emoționante.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *