Tânăra care a mințit că și-a făcut operații estetice ca să arate ca Angelina riscă să fie executată. De ce este ea acuzată

ADS Publicitate

Tânăra a mințit că și-a făcut operații estetice ca să arate ca Angelina Jolie, iar de curând a fost arestată. Este vorba despre o adolescentă orginară din Iran și ale cărei fotografii au devenit o reală senzație, în mediul online. La finalul lui 2017, când și-a căpătat chiar reputația de „zombie”, spunea că are la activ nu mai puțin de 50 de operații estetice!

ADS Publicitate

Tânără care a mințit că și-a făcut operații estetice, arestată
Imaginile cu tânăra de 22 de ani au devenit virale, pe Instagram, dar Sahar Tabar s-a confruntat și cu un val de critici. Fata din Iran a fost de curând arestată și e acuzată că a încălcat legea. De asemenea, și contul său oficial de pe rețeaua socială pare să fi fost șters. Există, însă, anumite copii ale contului, pe care postează mai ales fanii celei care o înfățișează pe Angelina Jolie.

ADS Publicitate

Sahar Tabar mai este acuzată de autorități și de blasfemie, instigare la violență sau de dobândire ilegală de proprietăți. La acestea se mai adaugă și insultarea codului vestimentar al țării sale, dar și faptul că i-ar încuraja pe tineri să comită acte de corupție. Totodată, aceasta a devenit în doar câteva luni un influencer important din Iran.

Pe mulți i-au cuprins fiorii când i-au privit pozele tinerei, în care dorește să o înfățișeze pe Angelina Jolie, dar arată morbit, precum un „cadavru umblător”. E un mod în care au descris-o la început internauții, pe lângă porecla de „zombie”. Ulterior ea a recunoscut că nu are chiar atât de multe operații. S-ar fi folosit de multe produse de machiaj și Photoshop ca să arate în acel mod specific.

De ce a ales să arate ca un „zombie”?
Tânăra a devenit celebră de la vârsta de 19 ani și pare să fi aibă o adevărată „armată” de fani, pentru că deținea un număr record de urmăritori pe Instagram. În trecut a mai fost comparată și cu un personaj din animația „The Corpse Bride”, regizată de Tim Burton, potrivit Daily Mail.

Agenția de știri Tasnim a informat în legătură cu acest caz că autoritățile judiciare au arestat-o pe Sahar Tabar, după ce unii internauți au depus plângeri legate de acțiunile ei. Nu există informații și despre momentul concret al reținerii sau despre ce se va întâmpla cu tânăra care a încercat să o întruchipeze pe Angelina Jolie.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *