Iti mai amintesti de sultana Hurrem? Pur si simplu e de nerecunoscut la 36 de ani! Cum arata acum

ADS Publicitate

O mai ții minte pe sultana Hurrem din serialul turcesc Suleyman Magnificul? Povestea care face furori în urmă cu câțiva ani în România a adus pe micile ecrane o serie de actrițe din Turcia de o frumusețe rară, iar printre acestea se numără și Meryem Uzerli. Partenera lui Suleyman din peliculă are 36 de ani, dar nimeni nu îi dă vârsta asta!

ADS Publicitate

Sultana Hurrem din Suleyman Magnificul arată senzațional la 36 de ani

ADS Publicitate

Între 2012 și 2014, toată România lua pauză de la tot ce făcea pentru a se așeza în fața micului ecran să îl vadă pe Suleyman și cadâna lui, Hurren. Actrița pe numele real Meryem Uzerli a fost nevoită să părăsească producția turcească în episodul 103, din cauza unor probleme de sănătate și a fost înlocuită de Vahide Percin.

Meryem a născut un copil în anul 2014 cu bărbatul pentru care l-a părăsit pe fostul ei soț, după ce a plecat din Turcia. Vedeta a trecut printr-o despărțire dureroasă, cea de Can Ateș, despre care presa tabloidă din Turcia a scris de nenumărate ori.

Pe fetița născută acum 5 ani, actrița născută în 1983 în Germania a botezat-o Lara.

Vedeta este extrem de activă pe Instagram
Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde este urmărită de 5,6 milioane de persoane.

Fotografiile și videoclipurile pe care le postează sunt vânate de fani și se bucură de sute de mii de aprecieri aproape zilnic.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *