Acasă la femeia care are 20 de copii! „Am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”

ADS Publicitate

Georgiana are 42 de ani, e măritată de la 17 și a făcut 20 de copii în 24 de ani.

ADS Publicitate

E ușor să-i rezumi matematic viața, mai greu e să înțelegi de unde își trage puterea să îngrijească atât de multe suflete. “Nu e dificil.Mai greu mi-e fără ei”, spune femeia, senină, ca și cum a crește 20 de copii ar fi la fel de simplu ca a-nvârti roata fântânii.

ADS Publicitate

“Pe mine mă cheamă Matei și am trei ani”, spune un băiețel cu părul auriu, din vârful patului, ridicând trei degete. E tot mânjit de ciocolată, dar rânjește vesel la străinii care i-au trecut pragul. Mama lui îl trimite după șervețele în cealaltă cameră. “Ia uite, ești murdar, fugi să te ștergi!”În casa Georgianei Văcaru din comuna Stoenești, județul Argeș, nu este niciodată liniște. Tot timpul se aud glasuri de copii. Sunt 15 la număr acum, ceilalți cinci sunt la casele lor. În total, 20 de copii au soții Văcaru, iar asta i-a adus Georgianei, în sat și prin presă, titulatura de “mamă-eroină”.

“Am auzit că așa mi se spune, dar nu mă simt așa. Sunt doar o mamă care își iubește copiii, nu e nimic neobișnuit.”Prima naștere, la 19 ani. De atunci, copiii nu s-au mai oprit

Georgiana și Iosif sunt împreună de aproape 26 de ani. Când s-au cunoscut, ea avea 17 ani, iar el, 23. S-au întâlnit la biserica penticostală. Georgiana era de religie ortodoxă, dar prietenele au convins-o să meargă cu ele la întâlnirile de duminică ale penticostalilor, ca să vadă cum e în altă biserică.Cel mai recent membru al familiei este Sofia. Abia adusă pe lume de câteva zile, Sofia Natașa doarme înfășurată într-o pătură roșie, în brațele mamei sale. Abia i se vede fața cu puținul păr șaten lipit de frunte.

About User

Check Also

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

ADS Publicitate Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *